portugalia

Portugalia – Austria, meci cu Marjă 0% pe Betano.com


Portugalia și Austria joacă meciul direct de la EURO, sâmbătă seara, de la ora 22:00. Ambele echipe caută să își revină, lusitanii după un egal surpriză cu Islanda, iar austriecii după o înfrângere cu Ungaria.

Ronaldo va acumulat odată cu acest meci a 128-a selecție la echipa națională, un record absolut. El egalase cu Islanda recordul lui Figo de 127 de selecții.

Grupa F se află într-o situație neașteptată. Atât Portugalia, cât și Austria erau considerate favorite clare de calificare, numai că acum grupa este condusă de Ungaria (3 puncte), lusitanii sunt egali cu Islanda (1 punct) iar austrienii sunt ultimii cu zero punte! Cine ar fi pariat pe așa ceva?

Fernando Santos, antrenorul lusitan, a declarat vineri, înainte de meci că meciul  va fi dificil, iar echipa sa va trebui să facă față atât unor adversari incomozi,  precum David Alaba, Marko Arnautovic, Marc Janko, Martin Harnik  și Zlatko Junuzovic, dar și unui joc înghegat, colectiv.

Austria va juca fără Aleksandar Dragovic (suspendat) și  Zlatko Junuzovic (accidentat).

De la acest meci se așteaptă ca Portugalia să își dea drumul la joc, să arate fotbal, goluri și o victorie care să o propulseze spre optimile de finală ale EURO 2016.

Betano.com oferă cote cu Marjă 0% pentru Portugalia – Austria, iar lusitanii au cotă foarte bună pentru victorie, peste 1,9.

Ce sunt evenimentele cu Marjă 0% de pe Betano.com

Dacă folosești serviciile Betano.com pentru pariuri sportive, ai observat că unele meciuri, fie ele de fotbal, tenis sau alte sporturi, au uneori  lângă ele o iconiță pe care scrie “0% marjă”. În rândurile care urmează vom explica pe scurt ce înseamnă Marja 0% și care sunt avantajele ei pentru un parior.

Marja 0% elimină profitul casei de pariuri și oferă cele mai mari cote posibile către parior. De reținut că Marja 0% a Betano.com se aplică doar piețelor (variantelor de pariere) 1X2 și doar pe unele meciuri selecționate de noi zilnic.

Pentru a înțelege cât de mult se pot mări cotele în cazul unei Marje 0%, putem lua niște cote competitive pe partida Steaua – Dinamo. Acestea ar fi Steaua: 2,62 – egal: 2.87 – Dinamo: 2.62. Cu Marja 0% de pe Betano,com cotele devin Steaua: 3.00 – Egal: 3.00 – Dinamo: 3.00.

Cu alte cuvinte, toate cotele pe opțiunile 1×2 se măresc.

Leave a Reply