euroliga sezon 2016 2017

EuroLiga de baschet începe o nouă eră. Real Madrid și Olympiacos deschid balul

EuroLiga de baschet debutează miercuri seara în noul sezon având un nou format, considerat a fi unul mult mai atractiv. Toate meciurile din EuroLigă se pot urmări cu streaming live pe Betano.com.

Pentru prima oară, 16 echipe se vor bate fiecare cu fiecare pentru titlul suprem din baschetul european intercluburi. Pe durata a 30 de etape, în sistem tur-retur, sezonul regulat va programa meciuri directe în toată Europa, astfel că toate cluburile mari vor călători și vor fi văzute de toți fanii baschetului de pe „Bătrânul Continent”.

După sezonul regulat, cele mai bune 8 echipe se vor califica într-un playoff eliminatoriu, jucat pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Cele patru câștigătoare ale seriilor playoff-ului vor merge în Final Four, acolo unde se vor juca semifinalele, precum și finala mare și cea mică.

EuroLiga debutează cu meciul Real Madrid – Olympiacos

Miercuri seară, de la ora 22:00, primul meci din noul sezon al EuroLigii se joacă între Real Madrid și Olympiacos. Cele două echipe sunt unele dintre favoritele de a ajunge în Final Four, în special spaniolii.

Real Madrid i-a adus la echipă pe Anthony Randolph și Othello Hunter, pentru a suplini punctele slabe din ultimii ani. L-a pierdut însă pe Sergio Rodriguez, cel care aducea magia în joc, plecat în NBA.

De cealaltă parte, la Olympiacos joacă liderul baschetului grec, Vassilis Spanoulis, cel care poate decide orice meci, oricând. Dar echipa din Pireu nu înseamnă doar Spanoulis, ci așa cum chiar antrenorul lui Real Madrid spunea, grecii compun un tot unitar împotriva căruia trebuie să câștigi un meci de trei ori.

Partida beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2. Real Madrid este favorită cu o cotă de 1.35, pe când oaspeții au un multiplicator de peste 4.25.

Favoritele la titlu

Betano.com oferă un pariu antepost pentru câștigătoarea ediției din acest sezon al EuroLigii. Prima șansă o are ȚSKA Moscova cu o cotă de 3.00, urmată în ordine Fenerbahce – cota 3.60, Real Madrid – cota 6.00 și Barcelona – cota 10.00.  Apasă aici pentru toate cotele antepost ale câștigătoarei EuroLigii.

Echipele din sezonul 2016/2017

Cele 16 echipe din acest sezon sunt:

Anadolu Efes (Turcia), FC Barcelona Lassa (Spania), Panathinaikos Superfoods (Grecia),  Crvena Zvezda (Serbia), Baskonia (Spania), Fenerbahce (Turcia), Real Madrid (Spania), Darüşşafaka Doguş (Turcia), TSKA Moscova (Rusia), Maccabi FOX Tel Aviv (Israel),  Žalgiris (Lituania), Galatasaray Odeabank (Turcia), EA7 Emporio Armani Milan (Italia),  Olympiacos (Grecia), Brose Bamberg (Germania) și UNICS (Rusia).

Leave a Reply