Ziua româncelor, marți, la Miami Open plus un duel mult așteptat între Andreescu și Răducanu

După deznodământul în turneul de la Indian Wells, câștigat de Elena Rybakina în finală contra Arynei Sabalenka, circuitul WTA se mută din California în Florida pentru Miami Open, al treilea turneu de 1000 de puncte din acest an. Marți, în ziua secundă de întreceri, în competiție vor intra Irina Begu și Sorana Cîrstea, două dintre cele trei reprezentante ale României acceptate direct pe tabloul principal. În mod normal, ambele ar trebui să treacă fără emoții de primul tur, chiar cu rezultate care să se încadreze în promoția Betano – ”Decisiv din Primul Set”. Un alt meci extrem de interesat din primul tur la Miami le aduce față în față pe Bianca Andreescu și Emma Răducanu, două sportive care încearcă să revină în top după conul de umbră în care au intrat în ultima perioadă.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv la Indian Wells, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului.

Alexandra Eala – Irina Begu

Câștigător – Irina Begu (cota 1.27)

De ce? Irina Begu (34 WTA) e favorită clară în disputa cu o jucătoare de pe locul 219 în lume. Eala (17 ani) are o singură apariție în 2023 în circuitul WTA, pierzând în primul tur la Hua Hin, după ce jucase calificări.

Bianca Andreescu – Emma Răducanu

Câștigător – Emma Răducanu (cota 1.88)

De ce? Andreescu a câștigat singura dispută directă de până acum, în 2022 la Roma. Răducanu vine însă după un parcurs bun la Indian Wells, unde a atins faza optimilor de finală. Ambele jucătoare au pierdut în California în fața liderei mondiale Iga Swiatek.

Fernanda Contreras Gomez – Sorana Cîrstea

Câștigător – Sorana Cîrstea (cota 1.11)

De ce? Sorana Cîrstea (74 WTA) vine după un sfert de finală disputat la Indian Wells și în mod normal n-ar trebui să se încurce de o jucătoare clasată pe locul 179 în lume. Sportiva din Mexic a câștigat doar două meciuri din nouă disputate în 2023.

Camila Giorgi – Kaia Kanepi

Câștigător – Camila Giorgi (cota 1.52)

De ce?  Camila Giorgi s-a impus în singura confruntare directă, în 2016, pe zgură la Stuttgart. Campioană în acest an la Merida (Mexic), Giorgi a ieșit din primul tur la Indian Wells. Doar trei victorii a adunat Kanepi în 2023, fiind eliminată în primul tur la ultimele trei turnee în care a participat.

Anna Kalinskaya – Victoria Jimenez Kasintseva

Câștigător – Anna Kalinskaya (cota 1.35)

De ce? Kalinskaya (64 WTA) a disputat un sfert de finală la Austin (Texas), după care a pierdut în turul secund la Indian Wells, învinsă greu de Karolina Pliskova. De cealaltă parte, Jimenez Kasintseva ocupă locul 171 WTA și n-a avut decât două apariții în 2023. A pierdut în turul trei al calificărilor de la Australian Open, apoi a câștigat turneul ITF de la Boca Raton (SUA), pe zgură.

Elise Mertens – Alycia Parks

Câștigător – Elise Mertens (cota 1.30)

De ce? Este prima întâlnire directă între cele două jucătoare. Mertens are 10-7 record în acest an și vine după o eliminare surprinzătoare în primul tur la Indian Wells. Americanca Parks (22 ani) are 7-5 record și în acest an a cucerit titlul la Lyon, cu victorie în finală la Caroline Garcia.

Cele șase meciuri de mai sus din primul tur la Miami Open îți pot aduce o cotă cumulată de 7.06 și un câștig posibil de 70.70 de lei cu o miză de zece lei, pe un bilet multiplu plasat pe Betano. Meciurile de mai sus au un caracter informativ, iar cotele pot suferi modificări până la ora partidelor. Fiecare jucător Betano are libertatea deplină de a-și construi biletul după propria inspirație.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.