Rapid forțează calificarea în ”sferturi” pe terenul unei formații cu aproape 300 de meciuri în Liga Campionilor

Rapid a fost surpriza plăcută a sezonului în Liga Campionilor la handbal feminin, cu victorii obținute pe teren propriu contra unor formații de top, precum Gyor, Metz și Esbjerg, dar cel mai important test de până acum va fi, fără doar și poate, dubla confruntare cu Krim pentru un loc în sferturile de finală. Primul meci e programat la Ljubljana, duminică, 19 martie, de la ora 17:00, meci care beneficiază de oferta 6 Goluri Avans oferită de Betano.

Cum se aplică oferta 6 goluri avans?
Dacă în meciul Krim – Rapid echipa pe care ai mizat ajunge să aibă un avans de șase goluri în orice moment din timpul partidei, atunci pariul e declarat câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să egaleze sau chiar să câștige meciul!

Krim Mercator – Rapid București (duminică, 17:00)

Total goluri – Peste 54.5 (Cota 1.82)
De ce? În cele 14 meciuri disputate de Rapid în faza grupelor doar trei partide au avut sub 54.5 goluri. Mai multe detalii în statistica oferită de Betano aici.

Campioana României a încheiat grupa din care a făcut parte pe locul patru, iar conducerea clubului giuleștean a considerat că pentru a ținti mai sus trebuie să schimbe din mers la nivelul băncii tehnice. Astfel, spaniolul Carlos Viver a fost înlocuit cu danezul Kim Rasmussen, tehnicianul care a cucerit Liga Campionilor alături de CSM București, în 2016.

Acesta consideră că o eventuală calificare în Final Four ar reprezenta o mare surpriză pentru o echipă ca Rapid, o debutantă în acest format de Liga Campionilor. Rasmussen a condus deja Rapidul spre două victorii în campionatul României, 36-2 cu Măgura Cisnădie și 25-23 cu HC Zalău.

Rapid a câștigat 9 din cele 14 meciuri disputate în Grupa B. A pierdut doar trei confruntări și a remizat în altele două, având al patrulea atac din faza grupelor (441 de goluri marcate). Doar Vipers Kristiansand (456), Team Esbjerg (455) și Gyor (444) au avut mai multe goluri decât Rapid.

Rezultatele obținute de Rapid în Grupa B:

31-27 cu Lokomotiva Zagreb (d)
32-32 cu Metz (a)
33-26 cu Kastamonu (d)
34-32 cu Esbjerg (a)
30-30 cu Buducnost (d)
27-25 cu Storhamar (a)
30-32 cu Gyor (d)
30-27 cu Gyor (a)
36-29 cu Storhamar (d)
39-29 cu Buducnost (a)
30-35 cu Esbjerg (d)
28-22 cu Kastamonu (a)
34-36 cu Metz (d)
27-22 cu Lokomotiva Zagreb (a)

Krim Ljubljana, o obișnuită a Ligii Campionilor cu 298 de meciuri în principala competiție europeană, a încheiat Grupa A pe locul cinci, cu o linie de clasament formată din șase victorii și opt înfrângeri.

La ultimul meci din faza grupelor Krim a învins CSM București pe teren propriu, cu 28-26, prinzând in extremis locul cinci, la egalitate de puncte cu Brest Bretagne și Bietigheim. Rezultatele directe au înclinat balanța în favoarea echipei din Slovenia.

Știați că… Ivana Kapitanovic (portarul echipei Rapid) a avut cele mai multe aruncări de la 7 metri apărate în acest sezon de Liga Campionilor (12), cu 40 la suta procentaj. Barbara Arenhart de la Krim a avut mai multe parade în total (137), față de cele 119 ale lui Kapitanovic.

Cu oferta specială pentru handbal de 6 goluri avans, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau BetCombo) înainte de începerea meciului pe Câștigător meci (victorie gazde sau oaspeți) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avans de 6 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără a mai fi nevoie să aștepți să se încheie meciul!