Ana Bogdan revine în circuit la Miami Open contra unei jucătoare din noua generație

Lidera echipei de Billie Jean King Cup a României își face reintrarea în circuit la turneul de 1000 de puncte de la Miami. Ana Bogdan a lăsat ultima oară o impresie extrem de plăcută, cu optimi de finală la Dubai, după ce a jucat calificări. Misiunea din primul tur la Miami se anunță una facilă contra unei jucătoare fără experiență și care a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor de a evolua pe tabloul principal. Acum, la Miami Open, membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestei competiții înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?
Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv la Miami Open, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului.

Pentru un exemplu concret, așa s-a întâmplat la partida din calificările turneului de la Miami dintre Daiana Yastremska din Ucraina (136 WTA) și Anna-Lena Friedsam din Germania (98 WTA). Sportiva din Ucraina a câștigat primul set, cu 6-1, după care jucătoarea din Germania a întors rezultatul, câștigând următoarele două seturi și implicit partida, scor 7-6 (0), 6-3.  Cine a pariat pe Yastremska a avut pariul deja câștigat pe Betano după primul set, chiar dacă aceasta a pierdut în final meciul, după două ore și jumătate. De asemenea, Betano a plătit și pariurile plasate pe victoria lui Friedsam.

Aceeași regulă se va aplica și în cazul meciurilor de mai jos din primul tur al tabloului principal de la Miami Open, dacă una dintre jucătoare câștigă primul set, cu 6-0 sau 6-1.

Robin Montgomery – Ana Bogdan
Câștigător – Ana Bogdan (cota 1.32)
De ce? În vârstă de doar 18 ani, Montgomery a primit un wild card să evolueze la Miami Open. Jucătoarea americană ocupă locul 193 WTA. Montgomery are 8-7 record în 2023, iar la Indian Wells a pierdut în primul tur al calificarilor. Bogdan (60 WTA) are 5-5 record în acest an și ultima oară a jucat la Dubai (WTA 1000), unde a ajuns în optimi de finală.

Amanda Anisimova – Madison Brengle
Câștigător – Madison Brengle (cota 3.55)
De ce? Scorul întâlnirilor directe este egal (1-1). Ultima oară Brengle a obținut victoria la Dubai (2022). Anisimova (35 WTA) n-a reușit să lege două victorii în acest an (3-6 record). Brengle a început anul cu patru înfrangeri consecutive din primul tur și abia în calificările de la Doha a adunat două victorii. Recordul acesteia este de 5-9 în acest an. Un meci deschis, așadar, oricărui rezultat, cu un plus pentru Brengle dacă ținem cont de evoluțiile celor două la Indian Wells.

Aliaksandra Sasnovich – Dalma Galfi
Câștigător – Aliaksandra Sasnovich (cota 1.47)
De ce? E prima confruntare directă între Sasnovich (45 WTA) și Galfi (79 WTA). Jucătoarea din Belarus are 4-7 record în acest an, iar la Indian Wells a trecut în primul tur de Kaia Kanepi în două seturi. Sasnovich are puncte de apărat la Miami, după ce anul trecut a ajuns până în optimi de finală. Galfi are un sfert de finală jucat la Linz în acest an, iar la Indian Wells a trecut în primul tur de Danielle Collins, o fostă jucătoare de top zece mondial.

Anna Bondar – Taylor Townsend
Câștigător – Anna Bondar (cota 2.62)
De ce? Aflată în prezent pe locul 123 în ierarhia mondială, Townsend a câștigat singura dispută de până acum contra Annei Bondar, în 2022 la Cincinnati. Doar trei victorii a obținut Bondar în cele zece meciuri disputate în 2023, în timp ce Townsend a disputat doar șase meciuri, cu o singură victorie în primul tur la Australian Open.

Cele patru partide generează o cotă cumulată de 18.04 și, cu zece lei pariați, se pot obține 180.48 de lei cu Betano. Selecția de mai sus este orientativă, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație și pricepere.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.