Revenire de senzație pentru Lakers în derby-ul cu Clippers de la 21 de puncte avans

Condusă cu peste 20 de puncte la începutul sfertului al patrulea, Los Angeles Lakers a pus în scenă una dintre cele mai spectaculoase reveniri din actualul sezon al NBA. Iubitorii baschetului se bucură pe Betano de promoția ”Avans 20 de puncte”, prin intermediul căreia un bilet poate fi declarat câștigător înaintea finalului partidei respective.

Cum funcționează promoția ”Avans 20 de puncte”

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în cazul de mai jos. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu 20 de puncte, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei, cum s-a întâmplat la meciul dintre Clippers și Lakers.

Cu un LeBron James în mare formă, Lakers a întors rezultatul de la un deficit de 21 de puncte la începutul sfertului final și s-a impus cu un 116-112 prin care păstrează șanse de a lupta în continuare pentru playoff.

LeBron James a marcat 34 de puncte în meciul cu rivala locala Clippers și a ajuns la 39.960 de puncte în carieră.

Astfel, LeBron mai are nevoie de doar 40 de puncte pentru a atinge o bornă incredibilă în NBA: 40.000 de puncte!

LeBron James oricum conduce în ierarhia tuturor timpurilor în ceea ce privește marcatorii din NBA, devansând nume cu greutate din baschet american precum Kareem Abdul-Jabbar (38.387 puncte), Karl Malone (36.928), Kobe Bryant (33.643) sau Michael Jordan (32.292).

Avans 20 de Puncte

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, cum a fost cazul celor care au mizat pe un succes al lui Clippers, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă Lakers a întors rezultatul și a câștigat ulterior meciul!

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pe Betano poți urmări, printre altele, și meciurile de baschet din NBA și, în timpul transmisiei LIVE poți paria direct din ecranul principal fără a fi nevoit să ieși din meci cu riscul de a pierde astfel o fază importantă.