simona halep us open 2016

US Open: Simona Halep joacă pentru un loc în „sferturi” (streaming live)


Simona Halep joacă luni, de la ora 18:00, în optimile de finală de la US Open, în fața jucătoarei Carla Suarez Navarro din Spania.

O calificare în sferturile de finală ar însemna cea mai bună clasare din acest an pentru Simona Halep într-un turneu de Mare Șlem. De asemenea, ar fi al doilea „sfert” consecutiv pentru jucătoarea din România pe hard-ul de la New York.

Partida poate fi urmărită cu streaming live pe site-ul Betano.com – cea mai nouă agenție legală de pariuri sportive online din România. Betano.com deține drepturile de transmisie pe internet, legal. Apasă aici pentru a viziona meciul de la ora 18:00.

Două calde, alta rece

Simona Halep a avut un traseu bun în primele două tururi, acolo unde a cedat doar nouă game-uri în meciurile cu Kirsten Flipkens și Lucie Safarova.

Numai că în turul al treilea a avut de înfruntat o opoziție puternică în fața jucătoarei Timea Babos. Aceasta a pierdut primul set cu 6-1, dar a egalat, iar în manșa decisivă a trecut un un break în față. Halep a recuperat, dar la scorul de 4-4 a trebuit să salveze două mingi de break pentru a nu se vedea în postura de a fi aproape de eliminare. Și-a luat serviciul, iar apoi a încheiat cu un break.

Halep, avantaj pe hard

Simona Halep și Carla Suarez Navarro se află la egalitate perfectă în meciurile directe, 5-5, numai că jucătoarea noastră conduce cu 4-a la partidele jucate pe hard.

Acest lucru ar putea conta decisiv, iar uultima victorie de la Indian Wells s-ar putea repeta luni în fața lui Navarro.

Dacă trece de optimile de finală, Simona Halep își va da întâlnire în „sferturi” cu americanca Serena Williams.

Simona Halep a câștigat 16 din ultimele 17 meciuri, fiind favorita partidei de luni.

Semifinalistă anul trecut la US Open, românca țintește finala în acest an și, de ce nu, primul titu de Mare Șlem al carierei.

Leave a Reply