simona halep us open

Simona Halep, sfert de finală cu Serena Williams la US Open


Simona Halep s-a calificat luni seară în sferturile de finală ale US Open, după o victorie clară în fața jucătoarei Carla Suarez Navarro, 6-2 7-5.

A fost un joc pe care Halep l-a condus de cele mai multe ori și a eliminat o adversară incomodă la capătul unui meci tranșat rapid, așa cum puțini se așteptau.

Primul set a fost la discreția Simonei, care la un moment dat a condus cu 4-0.

Singurul moment de cumpănă a fost un break reușit de Navarro în setul al doilea, de altfel singurul al sportivei din Spania în acest meci.

„Meciul nu a fost ușor pentru mine, am fost însă agresivă, am luat mingea devreme, am împins-o în spate. La 5-3 ea a făcut un break și m-a deranjat, dar până la urmă a fost bine”, a declarat Haleop după meci.

„Sunt mult mai relaxată după primele meciuri mai dificile îmi fac jocul. Nu e ușor să joci bine în fața Carlei, dar eu am făcut-o. Eram pregătită să joc mult, am fost concentrată și nu m-am gândit la rezultat”, a mai declarat românca pe teren, la finalul partidei câștigate luni seară.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe Serena Williams, care a învins-o rapid luni noapte, în „optimi”, pe Yaroslava Shvedova, cu 6-2 6-3.

Meciul dintre cele două are loc miercuri, de la ora 18:00.

Pariază pe US Open

Foto: sportingnews

Leave a Reply