Australian Open: Gauff – Sabalenka, finala din semifinale!

Semifinalele feminine de la Australian Open sunt programate, joi dimineața, de la ora 10:30. În prima dintre acestea vom avea reeditarea finalei de la US Open din 2023 între Coco Gauff și Aryna Sabalenka, pentru ca în cea de-a doua semifinală să se dueleze revelațiile Dayana Yastremska și Qinwen Zheng, două jucătoare care au doborât toate calculele hârtiei pentru un loc în careul de ași. Pe Betano, la turneul feminin de la Australian Open, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta ”Decisiv din primul set”?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la Australian Open cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții. Oferta e valabilă inclusiv la semifinalele feminine de la Australian Open programate în cursul zilei de joi, 25 ianuarie.

Coco Gauff – Aryna Sabalenka (10:30)
Rezultat final – Coco Gauff (cota 2.92)

De șase ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare până acum la nivelul circuitului WTA. Coco Gauff s-a impus de patru ori, iar în ultima confruntare cu Aryna Sabalenka jucătoarea din Statele Unite câștiga finala de la US Open, în 2023, obținând în premieră un titlu de Grand Slam.

Sabalenka este deținătoarea titlului de la Australian Open și cel mai înalt cap de serie rămas în competiție pe tabloul fetelor, după eliminarea liderei mondiale Iga Swiatek în optimile de finală.

În acest an, Sabalenka a câștigat nouă din cele zece meciuri disputate, fiind învinsă doar de Elena Rybakina în finala de la Brisbane. Jucătoarea bielorusă n-a pierdut niciun set până acum la Australian Open, unde a reușit trei seturi la zero. Niciun meci disputat de Sabalenka n-a avut mai mult de 17 game-uri, sportiva din Belarus pierzând cel mult trei game-uri într-un set și cinci game-uri într-un meci.

Gauff este neînvinsă în 2024 ajungând la Australian Open în postură de campioană la Auckland. Jucătoarea americană a cedat un singur set până în semifinale contra Martei Kostyuk din Ucraina în sferturile de finală. Gauff a reușit la rândul său să câștige două seturi la zero.

Dayana Yastremska – Qinwen Zheng (11:45)
Rezultat final – Dayana Yastremska (cota 2.77)

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în carieră.

Yastremska este doar a doua jucătoare din istorie ajunsă în semifinalele Australian Open și care a ajuns pe tabloul principal în urma calificărilor.

Locul 93 mondial înaintea primului Grand Slam din acest an, Yastremska este sigură de o intrare în topul 30 WTA după turneul australian. Cel mai sus Yastremska poate urca pe locul 15 mondial, dacă va câștiga Australian Open.

Qinwen Zheng a început turneul pe locul 15 și prin calificarea în semifinale este sigură de un salt de cinci poziții în ierarhia mondială. Jucătoarea în vârstă de 21 de ani a revenit de la 0-1 și a eliminat-o în sferturi pe rusoaica Anna Kalinskaya, devenind prima chinezoaică ajunsă în semifinale la Australian Open, după Na Li, în 2014.

Trei din cele cinci meciuri disputate de Zheng la Australian Open 2024 au avut trei seturi, iar în două dintre cazuri jucătoarea din China a revenit de la set pierdut.

Yastremska are nu mai puțin de opt meciuri disputate până acum la Australian Open, punând la socoteală și cele trei tururi de calificare. Jumătate dintre meciurile jucătoarei din Ucraina au avut nevoie de set decisiv.

Pe cele două semifinale feminine de la Australian Open am obținut cota 8.08 pe un bilet multiplu și, cu o miză de 50 de lei, potențialul câștig este de 404,42 de lei. Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Ofertă specială la Australian Open

Iubitorii tenisului au parte în a doua săptămână la Australian Open de o ofertă specială de pariere pe Betano. Astfel, cine pariază cel puțin 50 de lei pe un bilet multiplu cu minimum trei selecții, fiecare avînd o cotă de minimum 1.80, va primi înapoi jumătate din suma pariată sub formă de bonus (free bet), în limita a 100 de lei, dacă biletul se dovedește necâștigător. Oferta este valabilă pe întreaga durată a săptămânii de tenis, inclusiv la finală.

Te uiți și pariezi la Australian Open

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Australian Open.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).