Novak Djokovic și restul lumii în semifinalele de la Australian Open. Mega Cote și Cote Mărite pe Betano

Vineri, 26 ianuarie, vor avea loc cele două semifinale programate pe tabloul masculin de la Australian Open, unde Novak Djokovic face figură de principal favorit pentru calificarea într-o nouă finală Mare Șlem. Misiunea sârbului se anunță una dificilă, de cealaltă parte a fileului urmând a-l întâlni pe italianul Jannick Sinner, cel care l-a oprit pe Nole în finalul anului 2023 din cursa spre câștigarea Cupei Davis. Pe Betano, la turneul masculin de la Australian Open, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Avans de 2 seturi”. De asemenea, pentru cele două semifinale din turneul masculin pe Betano te bucuri de Mega Cote și Cote Mărite.

Ce este oferta ”Avans de 2 seturi

Tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

Oferta „Avans de 2 Seturi” se aplică pariurilor plasate înainte de meci la Australian Open doar pe piața de pariere Câștigător meci și este valabilă pentru pariurile cu o singură selecție și selecții multiple. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Novak Djokovic – Jannick Sinner (5:30)
Câștigător – Novak Djokovic (cota 1.47)

De șase ori s-au mai duelat până acum Djokovic și Sinner, sârbul impunându-se de patru ori. Ultimele patru dispute au avut loc în 2023, când cei doi și-au împărțit victoriile.

Sinner l-a învins pe Djokovic în faza grupelor la Turneul Campionilor de la Torino, după care sârbul și-a luat revanșa impunându-se în finală după un meci decis în minimum de seturi.

Cei doi s-au întâlnit apoi la Cupa Davis, în semifinale, unde Sinner l-a învins pe Djokovic în trei seturi, oprindu-l pe sârb din drumul spre un nou trofeu.

În turneele de Mare Șlem cei doi s-au întâlnit de două ori, de fiecare dată la Wimbledon, Djokovic impunându-se în ambele dispute. Rămâne de referință duelul din sferturile ediției 2022 pe iarba de la All England Tennis, când Djokovic s-a impus cu revenire de la 0-2 la seturi, un meci încadrat perfect în oferta ”Avans de 2 seturi”.

La ediția din acest an a Australian Open în trei din cele cinci meciuri disputate Djokovic a cedat câte un set. Sinner este neînvins în 2024, italianul câștigând toate meciurile în minimum de seturi.

Djokovic a câștigat 24 de titluri majore în carieră, zece dintre acestea la Australian Open. Sârbul are în 2024 șansa de a stabili noi recorduri în tenisul mondial.

Daniil Medvedev – Alexander Zverev (10:30)
Câștigător – Daniil Medvedev (cota 1.70)

Pentru a 19-a oară în carieră Medveded și Zverev se vor afla de o parte și de alta a fileului, jucătorul rus conducând cu 11-7 la general. Medvedev s-a impus în cinci din ultimele șase meciuri directe, ultima oară la Turneul Campionilor din 2023.

Meciul din semifinala de la Australian Open va fi primul între cei doi la un turneu de Mare Șlem.

Medvedev este neînvins în 2024, rusul evoluând până acum doar la Australian Open. De cealaltă parte, Zverev are 9-1 record în acest an, fiind învins doar de Alex de Minaur la United Cup.

Germanul a avut un singur meci câștigat în minimum de seturi la Australian Open, în alte două partide impunându-se la tie-break în decisiv.

Ofertă specială la Australian Open

Iubitorii tenisului au parte în a doua săptămână la Australian Open de o ofertă specială de pariere pe Betano. Astfel, cine pariază cel puțin 50 de lei pe un bilet multiplu cu minimum trei selecții, fiecare avînd o cotă de minimum 1.80, va primi înapoi jumătate din suma pariată sub formă de bonus (free bet), în limita a 100 de lei, dacă biletul se dovedește necâștigător. Oferta este valabilă pe întreaga durată a săptămânii de tenis, inclusiv la finală.

Te uiți și pariezi la Australian Open

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Australian Open.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).