sorana cirstea australian open

Australian Open: Victorie surpriză pentru Cîrstea, cotele favoriților de joi

Miercuri, Sorana Cîrstea a reușit o victorie mare sub soarele torid de la Melbourne. Joi dimineață, unii dintre cei mai buni jucători de la Australian Open continuă traseul și au programate partide în turul al doilea.

Betano TV – serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.com – transmite toate partidele de la Melbourne. Feed-urile video se pot accesa în această pagină, fiind disponibile la ora de start a fiecărui meci.

O singură româncă rămasă pe tablou

Sorana Cîrstea este singura jucătoare din România care a rămas în cursă la Australian Open. Simona Halep, Ana Bogdan, Patricia Țig și Monica Niculescu au părăsit competiția din primul tur, iar Irina Begu în cel de-al doilea.

Cîrstea s-a calificat însă în turul al treilea, miercuri dimineață, grație unei victorii surpriză contra celei de-a zecea favorite, Carla Suarez Navarro, 7-6 (7-1), 6-3. Cîrstea a avut o cotă de 3,00 la victorie în acest meci, pe Betano.co,.

Următoarea sa adversară este Alison Riske (SUA, locul 42 WTA). Accederea în turul al treilea a însemnat pentru Cîrstea (locul 72 WTA)  o egalare a propriului record la Melbourne, ea atingând aceeași fază în anii 2012 și 2013, atunci când era considerată o jucătoare în formă și de perpectivă.

Djokovic și Serena pe teren

Novak Djokovic joacă joi dimineață în turul al doilea contra lui Denis Istonim, pe care îl conduce cu 5-0 la meciurile directe. Sârbul a pierdut doar un singur set până acum în fața jucătorului din Uzbekistan. De aceea, cota la victorie a lui Nole este de doar 1,01 pe Betano.com. Însă, un pariu care se poate lua în considerare este o victorie a lui Djoker în trei seturi, cota 1,20.

O cotă mai bună la victorie are favoritul al treilea de la Australian Open, Milos Raonic, 1,22, în fața lui Giller Muller, pe care îl conduce cu 2-0 la general (un meci fiind câștigat prin abandonul adversarului).

Pe tabloul feminin, joi, Serena Williams are o cotă de 1,14 pentru o victorie contra cehoaicei Lucie Safarova, tot în turul al doilea. Americanca a dominat categorie meciurile directe, nu a pierdut nici unul, conducând cu 9-0 la general.

Leave a Reply