irina begu australian open

Australian Open: Ultimele două românce își joacă șansa

România a rămas cu doar două jucătoare în competiție la Australian Open, patru fiind deja eliminate în primul tur. Monica Niculescu și Sorana Cîrstea vor lupta la miercuri la primele ore ale dimineții pentru a accede în turul 3.

Betano TV – serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.com – transmite toate partidele de la Melbourne. Feed-urile video, inclusiv cele ale meciurilor româncelor, se pot accesa în această pagină, fiind disponibile la ora de start a fiecărui meci.

Irina Begu și Sorana Cîrstea sunt singurele care au dus steagul țării noastre în turul 2 de la Melbourne. Ele vor juca miercuri dimineață, după ora 5:00.

Simona Halep și Patricia Țig au fost eliminate luni dimineață în turul 1, iar marți dimineață au părăsit turneul în aceeași fază Monica Niculescu și Ana Bogdan. Niculescu a fost învinsă cu 7-5 4-6 6-4 de Anna Blinkova – o jucătoare de doar 18 ani, aflată aproape de locul 200 mondial. Bogdan a pierdut cu o altă rusoaică, Elena Vesnina, numărul 18 mondial, 7-5 6-2.

Irina Begu va avea un adversar mai facil decât Sorana Cîrstea în turul 2. Begu o va întâlni pe Kristyna Pliskova, numărul 58 mondial, pe care o conduce cu 2-0 la meciurile directe. Ambele partide au avut trei seturi, prima în 2010 (4-6 6-1 6-4), în Coreea de Sud, iar a doua în 2016 (7-5 4-6 6-4), la Miami. Begu are cota de 2,22 să câștige primul set și meciul, miercuri dimineață, pe Betano.com.

În ceea ce o privește pe Cîrstea, adversara sa este Carla Suarez Navarro, numărul 12 mondial. Chiar dacă românca o conduce cu 3-1 la meciurile directe, acest lucru este irelevant. Ultimul meci a avut loc în 2009 și a fost câștigat de spanioloaică, iar cele trei victorii ale Soranei datează din anii 2006 și 2007. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci. Marea favorită de miercuri este Navarro, cu o cotă de 1,38, iar Cîrstea are un multiplicator de 3,00 pe Betano.com. Acest lucru nu înseamnă că o surpriză este exclusă, mai ale că Sorana Cîrstea își caută de ceva timp forma pierdută.

Leave a Reply