Italia – Anglia, primul mare meci din preliminariile EURO 2024

Calificările pentru Campionatul European din 2024 debutează cu o confruntare șoc între Italia și Anglia. Cele două formații au disputant finala lui EURO 2020 și au rămas cu polițe de plătit după meciul care a decis ultimul titlu european în favoarea Squadrei Azzurra la loviturile de departajare. Cele două sunt favorite la calificare într-o grupă din care mai fac parte Ucraina, Macedonia de Nord și Malta, iar cu opțiunea Bet Builder de la Betano poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din meciul vedetă de joi seara, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?
Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Confruntarea de joi seara este a 31-a din istorie între Italia și Anglia, două dintre echipele de top în fotbalul european. De la finala EURO 2020 găzduită de Wembley și câștigată de Italia la loviturile de departajare au mai existat două dispute directe drept reper.

Italia și Anglia au făcut parte din aceeași grupă în Liga Națiunilor, iar Italia a obținut patru punctele din cele șase puse în joc. A fost 0-0 într-un meci disputat fără spectatori pe Molineaux din Wolverhampton pe 11 iunie 2022, pentru ca Italia să se impună pe San Siro din Milano, pe 23 septembrie 2022, cu 1-0. Giacomo Raspadori a marcat unicul gol al meciului, în minutul 68.

Italia – Anglia (joi, 21:45), în preliminariile EURO 2024

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)
De ce? Ultimele cinci meciuri directe au avut sub trei goluri marcate. De la un 3-2 pentru Anglia în 1976 pe teren propriu într-un amical între cele două echipe nu s-au marcat mai mult de trei goluri în cele 19 meciuri care au urmat. Patru din ultimele șase meciuri ale Italiei au avut sub 2.5 goluri.

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
De ce? În cinci din ultimele șapte meciuri directe ambele echipe au marcat. Ultimele două partide, cele din Liga Națiunilor disputate în 2022, au fost NG.

Șansă dublă – 1X (cota 1.52)
De ce? Italia n-a pierdut niciodată în fața Angliei pe teren propriu într-un meci oficial. Singura înfrângere a Azzurrilor pe acasă contra selecționatei Albionului datează din 1948, scor 0-4, într-un amical. Anglia a pierdut un singur meci din cele 27 de calificare cu Gareth Southgate pe bancă. Patru din ultimele cinci confruntări directe au fost X după 90 de minute.

Cornere – Sub 8.5 (cota 1.82)
De ce? Ultimul meci direct disputat la Milano în Liga Națiunilor a avut 9 cornere (5-4 Italia), după ce în partida de pe terenul Angliei din aceeași competiție fuseseră doar patru lovituri de la colț (2-2).

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Italia – Anglia de joi seara (21:45) poți ajunge la o cotă cumulată de 10.75, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 107.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus, din partida Italia – Anglia, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.