ronaldo preliminarii cm 2018

Preliminarii Cupa Mondială: Favoritele obțin victorii la scor

Vineri seară echipele puternice au câștigat pe linie în meciurile jucate în preliminarii la Cupa Mondială 2018. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

În Grupa A, Franța a câștigat cu 4-1 contra Bulgariei, la Paris. Francezii s-au trezit conduși după un penalty marcat de bulgari, dar apoi au revenit printr-o „dublă” a lui Kevin Gameiro, alături de golurile lui Dimitri Payet și Antoine Griezmann.

În aceeași grupă, Olanda a învins Belarus cu 4-1, o victorie care a propulsat-o pe locul 1, la egalitate de puncte (4) cu Franța și Suedia, dar cu golaveraj superior.

Suedia a învins la limită, cu doar 1-0, echipa Luxemburgului.

În Grupa B, Portugalia a pus la pămând Andorra, cu 6-0. Patru dintre golurile Portugaliei au fost marcate de Ronaldo. A fost prima victorie a Portugaliei în aceste preliminarii.

Liderul grupei este Elveția, care a învins în deplasare Ungaria, iar Insulele Feroe se află pe locul 2, grație unei victorii cu 2-0 pe terenul Letoniei!

În Grupa H, Belgia a învins Bosnia cu 4-0 și se află pe locul 1 în grupă, cu 6 puncte din tot atâtea posibioe. Pe locul secund este Grecia, tot cu 6 puncte, elenii învingând vineri seară cu 2-0 Cipru.

Estonia a trecut de Gibraltar cu 4-0.

 

Leave a Reply