pariuri portigalua andorra

Ziua de pariuri pe Betano, vineri 7 octombrie (4 meciuri din preliminariile CM 2018)

Vineri continuă meciurile din preliminariile Cupei Mondiale 2018, iar patru partide de interes pentru pariori sunt Franța – Bulgaria, Belgia – Bosnia,  și Portugalia – Andorra și Olanda – Belarus. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Franța – Bulgaria, cotă de 27 pentru vecinii noștri

Franța intră de pe locul al patrulea în Grupa A, contra Bulgariei, diseară de la ora 21:45. Vicecampionii europeni au debutat cu un 0-0 pe terenul Belarusului, iar acum nu au voie să facă pași greșiți.

Este de așteptat ca francezii să preseze din primul minut, partida părând una foarte dezechilibrată.

De cealaltă parte, Bulgaria a debutat cu un 4-3 contra Luxemburgului și se află pe locul 1 în Grupa A. Însă, elevii lui Didier Deschamps vor fi un adversar pe care este greu de crezut că Bulgaria îl poate contracara.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a jucat în urmă cu 20 de ani, la EURO 1996, iar Franța a învins cu 3-1.

Pentru cine crede în surprize, Bulgaria are o cotă de 27 pe Betano.com, pentru victorie diseară. Toate cotele acestui meci sunt aici.

Portugalia – Andorra, cel mai dezechilbrat meci al serii

Portugalia nu poate rata victoria cu Andorra. Întrebarea este doar câte goluri va marca. Ronaldo va fi printre titulari, iar batavii au o cotă de peste 1.3  de a marca peste 3.5 goluri, pe Betano.com.

Belgia – Bosnia, Marjă 0% pe Betano

Belgia este de asemenea favorită în meciul cu Bosnia, dar cele două echipe se află la egalitate în Grupa H, cu trei puncte, alături de Grecia. Bosnia este pe locul 1, după o victorie cu 5-0 contra Estoniei.

Cu toate că este în formă bună, Bosia are o cotă de 7 la victorie, pe când Belgia peste 1.50. Gazdele vor presa în acest meci de la început și au în mod evident prima șansă la victorie.

Partida beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2. Toate cotele acestui meci sunt aici.

Olanda – Belarus, batavii vor presa la victorie

Olanda nu are voie să greșească diseară pentru a nu se îngropa în Grupa A și a evita un start dezastruos ce ar putea duce la ratarea unei a doua campanii la rând de la un turneu final.

În primul meci, Olanda a termina 1-1 pe terenul Suediei, iar Belarusul 0-0 acasă cu Franța.

Este un meci în care Olanda este favorită, dar este și un loc mic de surpriză.

Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Leave a Reply