Armenia – Romania. Obținem prima victorie din preliminarii?

România joacă sâmbătă de la ora 19:00 al doilea meci din preliminariile Cupei Mondiale 2018, pe terenul Armeniei. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Este prima partida în deplasare din această campania de calificare și prima în cadrul căreia am putea obține trei puncte.

Țara noastră este favorită chiar dacă joacă în deplasare și are o cotă de peste 2.0 la victorie, în timp ce o surpriză a Armeniei are cota de peste 4.0. Partida beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com pentru 1, X sau 2, iar toate cotele acestui meci sunt aici.

Selecționerul României, Cristoph Daum, a întâmpinat acest meci cu precauție, afirmând că nu trebuie avute așteptări mai mari decât partida cu Muntenegru. Totuși, formula de start a României, din are va lipsi Alexandru Maxim – accidentat, pare una puternică.

Teoretic, de la meci la meci, relațiile de joc și strategia aparent solidă pe care Daum vrea să le construiască vor trebui să își spună cuvântul.

Cifrele seci arată că România nu a pierdut niciodată cu Armenia. Au fost trei meciuri, două dintre ele în preliminariile Cupei Mondiale 2006 (1-1 în Armenia și 3-0 în România), precum și un amical în 2006 (2-0).

comparatie romania armenia

Privind imaginea de mai sus, realizată de Betano, diferența dintre cele două echipe este mai mult decât notabilă. Armenia nu s-a calificat vreodată la un turneu final mondial, în timp ce România are 7 participări din 20 de ediții de Cupă Mondială.

Tricolorii au de opt ori mai multe victorii decât armenii, luând în considerare doar calificările la mondiale, în timp ce numărul înfrângerilor este același, 32.

Iar lista ar putea continua, datele le puteți observa și singuri.

Cert este că România așteaptă o calificare după 20 de ani la o Cupă Mondială, iar pentru aceasta are nevoie ca de aer de o victorie în Armenia, după egalul din primul meci cu Muntenegru.

Echipe probabile

Romania: Tătăruşanu, Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Toşca, R. Marin, Ov. Hoban, N. Stanciu, Ad. Popa, Fl. Andone, Chipciu

Armenia: Beglarian, Hovhanisian, Haroian, Mkoian, Andonian, Hairapetian, Ozbiliz, Manoian, Malakian, Kadimian, Pizzelli

Leave a Reply