UTA Arad – Universitatea Craiova, meciul vedetă de sâmbătă

FC UTA Arad şi Universitatea Craiova vor juca sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 21:30, în etapa a 5-a din Liga 1, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe “Stadionul de Fotbal pentru municipiul Craiova”.

Betano: 3.40 pentru o victorie FC UTA Arad, 3.15 egal, 2.30 pentru un succes Universitatea Craiova

 

UTA Arad

UTA Arad a suferit prima înfrângere din acest sezon în meciul disputat în deplasare cu FC Botoşani. Moldovenii s-au impus cu scorul de 2-1 (Petar Petkovski 61, Ervin Ongenda 73 penalty – Ioan Hora 90+2). În primele 3 runde echipa antrenată de László Balint a terminat la egalitate cu Farul Constanța (acasă), a învins-o cu 1-0 pe FC Argeș Pitești (deplasare) şi a remizat 1-1 cu FCSB (acasă). “Alb-roşii” sunt pe locul 9 în clasament, cu 5 puncte şi vor juca sâmbătă pe teren cu U Craiova, echipă în faţa căreia are 2 înfrângeri în 2 meciuri în sezonul trecut. După eşecul de la Botoşani, e de aşteptat ca Alexandru Benga să-l înlocuiască în centrul defensivei pe croatul Vinko Međimorec, lituanianul Modestas Vorobjovas să joace în locul argentinianului Juan Pablo Passaglia iar Ioan Hora în locul croatului Filip Dangubić. Nu va juca din cauza problemelor medicale Tudor Călin. Următoarele meciuri ale arădenilor vor fi cu FC Voluntari (acasă), Gaz Metan Mediaș (deplasare) şi Rapid București (acasă).

 

Universitatea Craiova

Oltenii au reușit o victorie de moral în etapa trecută pe teren propriu, scor 3-0 (Gustavo Vagenin 50, George Câmpanu 57, Jovan Marković 90+2) împotriva ilfovenilor de la FC Voluntari . A fost primul succes al “alb-albaştrilor” cu Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică.  Gruparea din Bănie este după 4 etape disputate pe locul 8 în clasament, cu 6 puncte. Va urma o deplasare la Arad, unde vârful bosniac Elvir Koljić are şanse mici de a juca, după ce s-a accidentat din nou în partida cu ilfovenii. Fundaşul dreapta francez Antoine Conté, stoperrul Paul Papp şi atacantul Andrei Ivan sunt accidentaţi şi nu au făcut deplasarea la Arad. Va lipsi şi extrema stângă Reagy Ofosu, care nu a confirmat la Craiova şi a fost transferat în liga a doua din Turcia la Bursaspor. Următoarele meciuri aale oltenilor vor fi cu Gaz Metan Mediaș (acasă), Rapid București (deplasare) şi Sepsi Sfântu Gheorghe (acasă).

 

FC UTA Arad – Universitatea Craiova echipele probabile

FC UTA Arad: Fl. Iacob – Vukčević, Erico Da Silva, Benga, Shlyakov – Roger, Vorobjovas, Batha, Miculescu – Ubbink, Hora

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Vână, Căpăţână, Nistor – Gustavo, Marković, Baiaram

 

Pronostic UTA Arad – Universitatea Craiova

UTA Arad – Universitatea Craiova 1X, la o cotă de 1.65 pe Betano şi la o cotă mai mare de 3.15, FC UTA Arad – Universitatea Craiova egal (X)