Manchester City primește vizita nou-promovatei Norwich

Manchester City şi Norwich City vor juca sâmbătă, 21 august 2021, de la ora 17:00, în etapa a 2-a din Premier League, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Etihad” din Manchester şi va fi arbitrată de Graham Scott.

Betano: 1.10 pentru o victorie Manchester City, 8.50 egal, 37.00 pentru un succes Norwich City

 

Manchester City Football Club

Manchester City are un start de sezon neaşteptat de slab, fiind învinsă pe “Wembley” cu 1-0 de Leicester City în Supercupa Angliei (Kelechi Iheanacho 89 penalty) şi cu 1-0 în deplasare de Tottenham Hotspur, în prima etapă din Premier League (Son Heung-min 55). Jucătorii lui Pep Guardiola încă sunt cu gândul la vacanţă, însă va urma un meci acasă cu Norwich City în care e de aşteptat să se trezească şi să câştige cât mai clar. “Cityzens” au mare nevoie de un succes cu formația nou promovată, pentru a-şi reface moralul şi a aborda mai relaxaţi următoarele două partide cu Arsenal Londra şi Leicester City. Nu vor juca din cauza problemelor medicale İlkay Gündoğan şi Phil Foden. Chiar dacă au început cu o înfrângere în campionatul Angliei, “The Sky Blues” sunt favoriţi să câştige din nou titlul, având cota de 2.15 la casa de pariuri Betano.

 

Norwich City Football Club

Norwich City a revenit repede în prima ligă din Anglia, de unde a retrogradat la sfârşitul sezonului 2019-2020. “Canarii” au terminat pe primul loc în liga secundă cu 97 puncte, fiind urmaţi de Watford 91 puncte şi Brentford 87. În prima etapă, echipa antrenată de Daniel Farke a jucat acasă pe stadionul “Carrow Road” cu Liverpool, fiind învinsă clar cu scorul de 3-0 (Diogo Jota 26, Roberto Firmino 65, Mohamed Salah 74). Norwich are probleme de lot pentru meciul cu campioana Angliei, Aston Oxborough, Rocky Bushiri, Kenny McLean şi Sam Byram fiind accidentaţi iar Przemysław Płacheta, Andrew Omobamidele, Jordan Hugill şi Onel Hernández fiind incerţi. În sezonul 2019-2020 Norwich City a bătut-o acasă cu 3-2 pe Manchester City şi a pierdut în deplasare cu 5-0. Ultima victorie a lui Norwich City pe terenul lui Manchester City a avut loc pe 19 mai 2013, scor 3-2.

 

Manchester City – Norwich City echipele probabile

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Dias, Zinchenko – Fernandinho, Rodri – Mahrez, Grealish, Sterling – Gabriel Jesus

Norwich City: Krul – Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis – Lees-Melou, Gilmour, Rupp – Cantwell, Pukki, Rashica

 

Palmares Premier League

44 meciuri

24 victorii – Manchester City

16 egaluri

4 succese – Norwich City

92 goluri – Manchester City

42 goluri – Norwich City

 

Palmares Premier League la Manchester

22 meciuri

16 victorii – Manchester City

5 egaluri

1 succes – Norwich City

56 goluri – Manchester City

16 goluri – Norwich City

 

Pronostic Manchester City – Norwich City

Manchester City – Norwich City 1 pauză / 1 final, la o cotă de 1.45 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.10, Gabriel Jesus va marca oricând 1 gol