START de sezon în Albion! Ce spun cotele Betano despre noua stagiune din Anglia

Unul dintre cele mai spectaculoase campionate ale lumii va debuta în acest weekend! Vineri, nou-promovata Brentford deschide balul pe teren propriu, unde va primi vizita londonezilor lui Mikel Arteta, Arsenal! 

Trăiește la Cote Maxime spectacolul din noul sezon al Campionatului Angliei cu Streaming LIVE și oferta completă de pariere de pe Betano!

 

Va reuși Guardiola să cucerească al 4-lea titlu în 5 sezoane? 

Chiar dacă în primul meci oficial al sezonului a pierdut Supercupa Angliei în fața celor de la Leicester, Manchester City rămâne și în acest sezon, principala favorită la câștigarea titlului în Anglia (cotă de 1.65 pe Betano)

Campania de transferuri a “cetățenilor” îl are ca protagonist principal pe mijlocașul de 25 de ani, Jack Grealish. Aston Villa l-a cedat pe Grealish la City, pentru aproximativ 118 milioane de euro, și a devenit astfel cel mai scump produs de export din istorie al clubului din Birmingham. O altă țintă importantă a lui Guardiola pentru această vară, a fost aducerea atacantului Harry Kane, de la Tottenham, însă negocierile au intrat în impas.

Pep dispune de un lot solid, în valoare de peste 1 miliard €, cu care în sezonul trecut a defilat în campionat, iar în Liga Campionilor a ajuns până în ultimul act al competiției, fapt ce a consemnat o premieră istorică pentru clubul din Manchester. Trofeul Ligii Campionilor și Campionatul, sunt în continuare principalele obiective ale echipei pregătite de tehnicianul spaniol. 

 

Deschide-ți cont acum pe Betano și alege cotele cele mai bune pentru deznodământul noului sezon din Albion!

 

Chelsea și Liverpool – principalele urmăritoare 

Cele două rivale nu au avut cel mai bun sezon pe plan intern. Chelsea a ocupat locul 4 la finalul sezonului trecut, în timp ce Liverpool a încheiat pe 3, deși plecase din postura de favorită la apărarea trofeului câștigat în urmă cu două sezoane. Pentru această stagiune, ambele echipe pleacă la drum cu șanse egale la câștigarea titlului (cotă de 6 pe Betano).

Triumfătoare în Liga Campionilor și Supercampioană a Europei, Chelsea își consolidează lotul format anul trecut după o campanie fructuoasă de transferuri. De la echipă au plecat jucători precum Olivier Giroud, Victor Moses sau Fikayo Tomori, iar până acum, londonezii nu au făcut vreo achiziție notabilă. Însă, atacantul lui Inter, Romelu Lukaku, este foarte aproape să semneze cu formația antrenată de Thomas Tuchel, transfer ce ar acoperi departamentul deficitar al echipei din sezonul trecut. 

În stagiunea trecută, Liverpool a avut un început de campionat ezitant, nereușind să confirme parcursul aproape perfect din urmă cu 2 sezoane, fiind învinsă cu un neverosimil 7-2 de Aston Villa. Jurgen Klopp a remontat echipa, iar partea a doua de campionat a fost mult mai bună pentru “cormorani”. Wijnaldum este piesa importantă de la mijlocul terenului pe care Liverpool a pierdut-o în această vară, acesta semnând din postura de jucător liber cu PSG. Până în acest moment, Liverpool a reușit un singur transfer, fundașul central Ibrahima Konate de la RB Leipzig.

 

Manchester United – fără titlu în era post Ferguson

Cu un calendar plin în Europa League, reușind să ajungă până în ultimul act al competiției, United a terminat campionatul precedent pe locul 2, la 12 puncte în spatele rivalei din oraș. Echipa a pierdut puncte decisive cu echipele mai slab cotate precum Leeds, West Bromwich sau Sheffield United, care au reușit să ia punct sau puncte în meciurile directe.

Jadon Sancho de la Borussia Dortmund și Raphael Varane sunt cele mai importante achiziții ale echipei lui Solskjaer. “Diavolii” și-au păstrat cei mai buni jucători și atacă noul sezon cu un lot mai puternic decât cel din stagiunea trecută, campania de transferuri din această vară făcând din Manchester United o candidată serioasă la titlu.

Ultimul titlu câștigat de “Diavolii Roșii” a fost în sezonul 2012 – 2013, stagiune la finalul căreia legendarul tehnician scoțian, Sir Alex Ferguson, a părăsit echipa după 27 de ani și 38 de trofee la cârma echipei. 

În actualul format al primei ligi engleze, până în 2013, United nu mai stătuse niciodată mai mult de 3 sezoane consecutive fără să câștige trofeul suprem. Au urmat 8 sezoane de secetă și formația lui Solskjaer pornește la drum în al 9-lea, cu gândul să câștige cel de-al 21-lea titlu din istorie (cotă de 7 pe Betano).

 

Spectacolul și emoțiile marilor campionate ale Europei s-au întors pentru toți fanii fotbalului! Înregistrează-te acum pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume, disponibilă pe AppStore și Magazin Play și te așteptăm cu oferte zilnice, Misiuni, BetCombo (LIVE sau pre-meci), Streaming LIVE, CashOut 100% (înainte de meci), Pariuri Speciale și Cote cu Marjă 0% pentru cele mai tari partide din noua stagiune!