United City

Ziua de pariuri pe Betano, 26 octombrie: United – City în Cupa Ligii Angliei

Ziua de miercuri programează partide de Cupa Ligii Angliei, dar și meciuri în etapa intermediară de Serie A. De asemenea, se joacă tenis la Turneul Campioanelor. Apasă aici pentru pariurile de pe Betano.com.

Fotbal: Manchester United – Manchester City (22:00)

Stadionul Old Trafford găzduiește cel mai interesant meci din Cupa Ligii Angliei de astăzi, cel dintre Manchester United și Manchester City, de la ora 22:00.

United vine după o înfrângere cu Chelsea, duminică, în campionat. City nu este nici ea în formă. A avut o serie de 10 victorii la începutul sezonului, inclusiv un 2-1 pe Old Trafford, dar acum echipa lui Pep Guardiola are o serie de cinci partide fără victorie în toate competițiile.

„S-a întâmplat ceva de nu am mai câștigat de cinci meciuri. De aici, vrem să mergem doar în sus”, a spus Guardiola înainte de partida cu United.

Mecil se anunță unul cu un final greu de anticipat, însă va fi de luptă și atac. Betano oferă cota de 1.30 pentru peste 3,5 cornere în prima repriză.

United – City beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2.

Vezi aici toate meciurile de fotbal de astăzi din Cupa Ligii Angliei, care se pot urmări cu streaming live legal pe Betano.com.

Fotbal: Inter – Torino (21:45)

Inter ar putea primi o replică puternică din partea celor din Torino, diseară, în Serie A. Inter are trei înfrângeri în ultimele trei partide și un traseu mediocru până acum în campionat.

Torino sea află pe locul 5 în Serie A și nu a mai pierdut de șase partide, dar în deplasare a obținut doar patru puncte din patru partide.

Partidele din Serie A se pot urmări cu streaming live legal pe Betano.com.

Tenis: Grupa Albă, azi la Singapore

Turneul Campioanelor continuă astăzi la Singapore cu meciurile din Grupa Albă. Meciul zilei este cel dintre Agnieszka Radwanska și Garbine Muguruza, cele două favorite ale grupei care au pierdut meciurile de debut.

Partida se anunță una pe viață și pe moarte, iar Radwanska are o cotă de peste 1.40 la victorie.

Leave a Reply