Simona Halep singapore

Simona Halep luptă joi pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep joacă joi, de la ora 11:00, un meci decisiv în grupele Turneului Campioanelor de la Singapore. Toate cotele la pariuri sportive de la Singapore, meciuri și pariuri speciale, sunt aici.

Jucătoarea din România se află în Grupa Roșie. A câștigat primul meci jucat cu Madison Keys, dar pe al doilea l-a pierdut în fața primei favorite Angelique Kerber.

Al treilea și ultimul meci, cel de joi, o va aduce de cealaltă parte a fileului pe Dominika Cibulkova. Halep are mai multe variante de calificare, cea mai simplă fiind o victorie în două seturi care ar duce-o în semifinale indiferent de rezultatul din partida Keys – Kerber.

Dacă va câștiga în trei seturi sau va pierde în fața lui Cibulkova, calculele calificării se vor complica, iar Simona va sta la mâna rezultatelor celălalt meci.

În ceea ce privește întâlnirile directe, Cibulkova era singura jucătoare din Grupa Roșie care o conducea pe Halep înainte de Turneul Campioanelor, scorul fiind de 3-2 în favoarea slovacei.

Meciul se anunță unul dificil. Cibulkova a pierdut greu cu Kerber, care a învins-o la rândul său pe Halep. Pe de altă parte, Halep a învins-o ușor pe Keys, care la rândul ei a câștigat lejer cu Cibulkova.

Este greu de anticipat un rezultat bazat pe logică în meciul Simonei de joi, dar șansele sunt de partea ei să învingă și să atingă pentru a doua oară în ultimele trei sezoane semifinalele de la Turneul Campioanelor.

simona halep singapore

Grafic: Cum a fluctuat Simona Halep în 2016

Betano.com a relizat graficul de mai sus, în care se poate vedea traseul cu suișuri și coborâșuri din acest an al Simonei în clasamentul WTA. A început pe poziția a doua în luna ianuarie, dar în aprilie a căzut pe locul al șaptelea. În a doua parte a sezonului a început urcarea locul  4, la rândul ei una destul de fluctuantă.

Urmărește turneul de la Singapore cu streaming live

Pe Betano poți vedea meciurile Simonei Halep, alături de toate partidele de la Singapore, în direct, cu streaming live. Toate meciurile cu imagini video live sunt aici.

Leave a Reply