Supermeciuri în semifinalele EURO 2017 U21

Anglia, Germania, Italia și Spania sunt echipele care joacă marți semifinalele Campionatului European de Fotbal U21.

Programul semifinalelor este următorul:
Anglia (câștigătoarea Grupei A) – Germania (cel mai bun loc secund) – 27 iunie 2017, ora 19:00
Spania (câștigătoarea Grupei B) – Italia (câștigătoarea Grupei C) – 27 iunie 2017, ora 22:00

Italia s-a calificat în careul de ași după ce a învins Germania cu 1-0, terminând Grupa C pe primul loc. Echipa condusă de Stefan Kuntz a prins cel mai bun loc secund, grație golaverajului superior față de cel al Slovaciei, care se clasase pe locul al doilea în Grupa A.

Spania a fost câștigătoarea Grupei B și prima echipă care a obținut biletele pentru semifinale. Anglia a urmat-o din postura de lideră a Grupei A, după o victorie cu 3-0 contra Poloniei.

Betano.com oferă peste 110 de tipuri de pariuri pe fiecare meci și cote cu Marjă 0% pentru Spania – Italia, partida vedetă a zilei.

gnabri germania

Anglia – Germania

Anglia îi are incerți pe Nathan Redmond și Nathaniel Chalobah, doi jucători care au fost de bază în drumul spre semifinale. Anglia va trebui să facă față unui „mijloc” periculos și fluid al Germaniei. Până acum, britanicii au arătat un joc solid și fără greșeli, însă acum vor fi testați la maxim.

Deși a ajuns in extremis în semifinale, Germania este favorită diseară, cu cota de 2,35 la victorie, pe Betano.com.  Nemții se bazează pe Serge Gnabry  (foto sus), de la Bayern Munchen, care are o cotă de 3,70 să înscrie oricând diseară.

Anglia a fost învinsă în semifinalele EURO 1996, la tineret, de Germania, dar amintirea este una îndepărtată.

Niguez spania

Spania – Italia

Cele două echipe s-au întâlnit în finala din anul 2013 și sunt la acest moment cele mai puternice echipe ale turneului, cu cele mai mari șanse le trofeu.

Ibericii au cel mai talentat lot, condus de Saul Niguez (foto sus), jucătorul lui Atletico Madrid, un nume care poate face oricând diferența prin golurile sale.

Spania este marea favorită a meciului, pe când Italia ar fi autoarea unei mari surprize dacă va face pasul în finală, având o cotă de aproape 6,00 la victorie.

Leave a Reply