Steaua medias 2016

Steaua, înfrântă de Mediaș. Reghecampf înainte de meci: „Nu cred că putem pierde”

Steaua București a fost învinsă neașteptat de Gaz Metan Mediaș, cu 1-0, duminică seara, în etapa a 11-a a Ligii 1. Pariază pe Betano.com pe meciurile din Liga 1.

Meciul a fost prefațat de o declarație surprinzătoare a antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf. De obicei precaut înainte de orice meci, de data aceasta Reghecampf a prefațat partida într-un mod care indica o încredere aproape totală într-un rezultat bun.

„Nu cred că vor fi probleme cu Mediaş. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nivelul echipei noastre este mult mai mare”, a declarat acesta sâmbătă, cu o zi înainte de meci.

Iar duminică seară echipa sa a pierdut. Și nu oricum, ci la capătul unui merci foarte slab în care tocmai jucătorii superiori de care vorbea antrenoprul au arătat o inferioritate bătătoare la ochi.

Mitrea a deviat în plasă un șut al celor de la Mediaș, din care s-a deschis scorul. Steaua a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 53, după ce Adi Popa a fost faultat în careu. Boldrin a ratat execuția de la punctul cu var, lovind transversala.

Tribunele goale de pe National Arena au văzut Steaua în superioritate numerică din minutul 71, când Valentin Crețu a fost eliminat. Numai că liderii campionatului nu au putut nici măcar egala și au bifat a doua înfrângere din această ediție a Ligii 1.

Steaua nu a putut introduce în lot șase jucători, toți accidentați: Moke, L. Filip, Achim, Pintilii, Aganovici și Florin Tănase.

Din etapa a 11-a se mai joacă luni seară meciurile ACS Poli – Viitorul Constanța și Craiova – Dinamo.

Rezultatele etapei:
CFR CLuj – CSMS Iași 1-0
Pandurii – Botoșani 2-1
Voluntari – ASA Tg. Mureș 1-1
Steaua – Gaz Metan Mediaș  0-1

Foto: Steaua Facebook

Leave a Reply