Liga 1 meciuri

Liga 1: Avancronici Pandurii – Botosani si Astra – Chiajna, sâmbătă

Sâmbătă se joacă două meciuri în etapa a 12-a din Liga 1, Pandurii – Botosani si Astra – Chiajna. Pariază pe Betano.com pe meciurile din Liga 1.

Pandurii – Botosani, 18:00
Oficialii  de la Pandurii  consideră că adversarii de la FC Botoșani constituie o echipă redutabilă, mai ales acum că și-au rezolvat problemele financiare, iar jucătorii din Moldova sunt mult mai motivați. Cu toate acestea, gorjenii doresc victoria pentru a se menține în locurile de play-off.
De cealaltă parte, Botoșani va avea trei absențe importante în prima echipă. Antrenorul Leo Grozavu speră ca rezervele pe care le va folosi să suplinească minusurile de pe teren.
Botoșaniul a primit doar un singur gol în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare. Betano oferă o cotă de 2.00 pentru ca în acest meci să nu înscrie ambele echipe.
Echipe probabile:
Pandurii: D. Lazar – Pleaşcă, Bunoza, Vasiljević, Grecu – Răuţă, Sânmărtean – Trifu, Herea, L. Antal – Țucudean
Incert: Voiculeţ

Suspendat: Obodo

Botosani: Iliev – Dimitrov, A. Burcă, G. Miron, Muşat – Vaşvari, Cucu – M. Roman, Willie, Herghelegiu – Elek
Suspendat: Bordeianu, I. Fülöp, Astafei.
Astra –  Chiajna, 20:30
Astra este dominată de discuțiile generate de plecarea antrenorului Marius Șumudică. Având în vedere aceste polemici, forma echipei ar putea avea de suferit. Săpunaru ar putea juca sâmbătă, deși și-a spart mai mulți dinți în meciul României cu Kazahstanul. Alibec va lipsi, fiind suspendat.
Chiajna este motivată după victoria cu Dinamo, iar antrenorul Emil Săndoi afirmă că Astra nu mai este echipa de acum un an și că speră ca absența lui Alibec să atârne greu.
Chiajna are cel mai slab atac din Liga 1, cu 5 goluri din 11 etape. Betano oferă o cotă de 1.36 pentru sub 3.5 goluri în acest meci.
Echipe probabile:
Astra: S. Lung jr. – Lazić, Geraldo Alves, Fabrício, Júnior Moraes – Săpunaru, Seto – Al. Ioniţă II, Filipe Teixeira, Kortzorg – Budescu
Suspendat: Alibec
Chiajna: Bălgrădean – Feussi, Albu, Tincu, Bucurică – Melinte, R. Costin – Grădinaru, M. Cristescu, Buleică – Penais.

Leave a Reply