pariuri dinamo craiova

Ziua de pariuri pe Betano, 17 octombrie (Craiova – Dinamo și Liverpool – Manchester United)

Luni sunt două meciuri interesante de fotbal, unul în campionatul României  (Craiova – Dinamo) și altul în cel al Angliei (Liverpool – Man. United). Apasa aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru partidele de luni.

Ambele partide beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2.

Craiova – Dinamo (ora 20:30)

Craiova – Dinamo este un meci la vârful clasamentului.  Meciul se va juca în orașul Drobeta Turnu Severin, pentru că stadionul din Craiova nu are instalție de nocturnă.

Ambele echipe vor juca deschis, dacă luăm în considerare declarațiile celor doi antrenori. Jucătorii olteni sunt foarte motivați, conform spuselor antrenorului Gigi Mulțescu. Craiova a pierdut în etapa anterioară cu Steaua, dar până la acel moment nu mai fusese învinsă în Liga 1 din 22 august.

De cealaltă parte, Ioan Andone a afirmat că nu se duce la acest meci să se apere. El nu se va putea baza pe Romera și Palic. Dinamo nu a mai câștigat de trei meciuri, în ultimele doua etape a pierdut cu Botoșani și Chiajna. Venirea lui Adrian Mutu în cadrul clubului ar putea aduce o revigorare. Dinamo are o cotă de peste 3.50 la victorie, pe Betano.

Echipe probabile
Craiova:
Calancea –  Briceag, Kelic, Acka, Vatajelu –  Zlatinski, Madson –  A. Ivan, Gustavo, Nuno Rocha –  Mazarache
Dinamo: Branescu – Hanca, Marici, Nedelcearu, St. Filip, Busuladzici, Nistor, Mahlangu – Rotariu, Gnohere, Lazar

Liverpool – Manchester United (ora 22:00)

Liverpool – United se anunță un meci exploziv și echilibrat. Gazdele se află pe locul 4 în clasament, cu 3 puncte mai mult decât echipa lui Jose Mourinho.

Liverpool a marcat 18 goluri și a primit 10 în acest sezon, iar în ultimele 5 partide din toate competițiile au tot atâtea victorii și au înscris peste 1.5 goluri pe meci.

Cormoranii nu se vor putea baza pe Sheyi Ojo, Joseph Gomez și Mamadou Sakho, iar Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Adam Lallana și Georginio sunt incerți.

United este clasată pe locul 7 în Premier League și pare că încă își caută forma maximă. În ultimele 13 partide în toate competițiile elevii lui Mourinho au marcat cel puțin 1 gol pe meci.

Betano oferă o cotă de 1.29 la peste 1,5 goluri în acest meci.

Leave a Reply