Premieră în România: Betano lansează cote mărite pentru evenimentele LIVE de sport la meciul Nordsjaelland – FCSB

Joi seara, de la ora 20:00, FCSB susține cel mai important examen din acest început de sezon. Roș-albaștrii forțează calificarea în playofful Conference League pe terenul echipei daneze FC Nordsjaelland, după ce meciul tur din Ghencea s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Betano – partener principal al FCSB – acordă o atenție specială acestei partide pregătind jucătorilor săi Cote Mărite pentru Pariurile LIVE. Acestea vor fi pentru prima oară disponibile pe Betano și, de asemenea, sunt o premieră și un serviciu exclusiv pe piața de betting din România.

Ce sunt Cotele Mărite LIVE

Zilnic, o echipă specializată și dedicată a Betano va selecta cele mai semnificative evenimente din sport și va crește cotele pentru cele mai importante pariurile LIVE, oferind pariorilor posibilități maxime de câștig.

Astfel, pariuri precum rezultatul final, numărul de goluri, echipele calificate, penaltiurile din meci și altele vor beneficia de cote mărite în cadrul evenimentelor LIVE.

Cotele mărite live vor asigura un câștig suplimentar cuprins între 8% și 10% față de cotele normale din timpul partidei. De exemplu, dacă o echipă ar avea o cotă la victorie de 1.90 în timpul meciului, aceasta ar urca la aproximativ 2.00 grație serviciului de cote mărite live.

Așa cum se vede în imaginea cu titlu exemplificativ de mai sus, cotele mărite pentru evenimentele LIVE vor apărea în pagina unui meci din momentul începerii acestuia și vor fi vizibile în partea de sus a evenimentului, sub tabela de scor, pe orice device, de la desktop, laptop, tabletă și până la smartphone-uri cu iOS sau Android.

Cum se aplică la Nordsjaelland – FCSB cotele mărite LIVE

Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Nordsjaelland – FCSB din preliminariile Conference League.

Concret, la meciul de joi seara dintre Nordsjaelland și FCSB vor exista Cote Mărite pe două piețe de pariere:

FCSB conduce –  Pauză / Final
Cartonașe – Se va acorda cel puțin un cartonaș roșu în meci

Nu uita de Bet Builder

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Toate pariurile tale preferate de la Nordsjaelland – FCSB, cu Bet Builder

Se califică – FCSB (cota 3.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.65)
Nordsjaelland Cornere – Peste 5.5 (cota 1.80)
Marcator – Florinel Coman oricând (cota 5.30)

Cele două echipe au terminat la egalitate în meciul tur disputat pe arena din Ghencea, scor 0-0. Un meci în care FCSB n-a tras nici măcar un singur șut pe poartă și în care formația daneză a avut o bară în minutele de final la o fază fixă.

Meciul tur a avut un cartonaș roșu acordat lui Adamo Nagalo de la Nordsjaelland, astfel că și la retur dată fiind miza calificării în playoff este foarte posibil să vedem din nou culoarea roșie scoasă din buzunarul arbitrului kosovar Genc Nuza.

În vârstă de 34 de ani, Nuza a mai arbitrat în acest sezon un meci din preliminariile Conference League, acordând nu mai puțin de șapte cartonașe galbene în disputa FC Lucerna – Djurgarden (1-1).

De la meciul tur doar Nordsjaelland a mai intrat pe teren, formația daneză impunându-se cu un categoric 5-0 pe terenul lui Randers în campionatul intern. FCSB a amânat partida cu Hermannstadt pentru a pregăti returul cu danezii.

Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri disputate de Nordsjaelland în toate competițiile.

Cota 45.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Nordsjaelland – FCSB din preliminariile Conference League am ajuns la o cotă cumulată de 45.00 pe șase piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 2.250 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul Nordsjaelland – FCSB din oferta de joi, 17 august, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.