steaua liga campionilor

Steaua în Liga Campionilor, posibilii adversari în play-off


Steaua va afla vineri, de la ora 14:00, echipa pe care o va întâlni în play-offul Ligii Campionilor. Echipa din România are o listă de cinci adversari posibili.

După ce a eliminat-o pe Sparta Praga, Steaua va juca în play-off cu una dintre următoarele echipe, capi de serie în urna Rutei Ligii: Manchester City, Porto, Villarreal, Ajax și Borussia Monchengladbach.

Roș-albaștrii se află în lista outsiderelor din Ruta Ligii, alături de Roma, Monaco, Young Boys și Rostov.

Pe lângă aceste cinci meciuri din Ruta Ligii  vor mai fi încă cinci partide care se vor stabili din Ruta Campionilor. Aceasta îi are capi de serie pe Viktoria Plzen, Salzburg, Celtic, APOEL și Legia Varșovia, iar ca outsidere pe  Dinamo Zagreb, Ludogoreț, FC Kopenhaga, Hapoel Beer-Sheva  și Dundalk.

Meciurile din play-off se vor juca în sistem dublă manșă, turul pe 16/17 august, iar returul pe 23/24 august.

Echipele care se califică mai departe avansează în grupele Ligii Campionilor, iar cele eliminate în grupele Europa League.

Tragerea la sorti a grupelor Champions League și Europa League va avea loc pe 25 august.

Cu cine ar vrea Steaua să cadă?

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit după calificarea în play-off despre echipa pe care ar dori să o aibă ca adversar în această fază.

Reghecampf a afirmat că nu și-ar dori un adversar puternic acum, în play-off, ci ar prefera nume tari în Grupele Ligii Campionilor. „Nu aș dori un meci Steaua – Manchester City acum în play-off, ci în grupele Ligii Campionilor. Ar fi important pentru noi să avem un adversar mai accesibil acum, în play-off”.

El este mulțumit că echipa și-a asigurat locul de Europa League, dar asta nu înseamnă că se mulțumește doar cu atât.

„Am însccris două goluri cu Sparta Praga și am reușit să ne calificăm în grupele Europa League. Acum așteptăm tragerea la sorți de vineri și ne dorim să avem ca adversarcu o echipă care să ne permită să mergem chiar în grupele Ligii Campionilor”, a afirmat Reghecampf.

Pariază pe Liga Campionilor

Leave a Reply