cupa ligii steaua chiajna

Steaua caută al doilea trofeu de Cupa Ligii


Steaua București și Concordia Chiajna joacă duminică, de la ora 20:00, finala din Cupa Ligii, cea care pune capăt sezonului 2015/2016.

Este a doua ediție de Cupa Ligii, prima fiind câștigată de Steaua anul trecut cu 3-0 în fața celor de la Pandurii.

Echipa bucureșteană este favorita clară a meciului, mai ales pentru că cei din Chiajna vor avea un lot obosit. Ilfovenii au sosit în România abia sâmbătă seară, după ce au fost blocați ore bune în Turcia, la plecarea din cantonament, din cauza problemelor politice din această țară.

Steaua are și ea probleme.  Ovidiu Popescu și Mihai Pintilii nu vor juca, fiind accidentați, iar Fernando Varela și Alex Chipciu nu vor fi prezenți  din cauză că își negociază plecarea la alte echipe.

La casele de pariuri, Steaua este favorita clară, având o cotă de sub 1,5, în timp ce Concordia beneficiază de o cotă de peste 13! Toate cotele pentru pariuri sportive sunt aici.

În ultimul amical al verii, Steaua a jucat bine cu PAOK Salonic, pe care a învins-o cu 4-3. Laurentiu Reghecampf a aliniat în acel meci următorul 11: Cojocaru – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Sulley, Pintilii (cpt) – Popa, Stanciu, Hamroun – Tudorie.

Steaua, nici o înfrângere în amicale

Grecii au fost singurii care au marcat în poarta Stelei în amicalele verii. Însă, Steaua nu a pierdut nici o partidă de pregătire, rezultatele tuturor întâlnirilor fiind mai jos:

Steaua Bucureşti – NK Turnisce (Slovenia) 7-0
Steaua Bucureşti – Dinamo Zagreb (Croaţia) 0-0
Steaua Bucureşti – NEC Nijmegen (Olanda) 1-0
Steaua Bucureşti – RSCS Charleroi (Belgia) 3-0
Steaua Bucureşti – FK Krilia Sovetov Samara (Rusia) 1-0
Steaua Bucureşti – PAOK Salonic (Grecia) 4-3

Chiajna crede în șansele ei

Sosită sâmbătă seara din Turcia, Chiajna nu a mai susținut antrenamentul din aceeași zi pe care îl avea programat în România.

Emil Săndoi, antrenorul echipei venit în urmă cu două săptămâni, a declarat înainte de meci că jucătorii săi pot bate Steaua. El l-a remarcat în atac pe Adrian Cristea, pe care îl consideră și cel mai bun jucător din lot.

Concordia a jucat pe 11 iulie ultimul amical al verii, un 2-2 cu  Lokomotiv Plovdiv, în care a revenit de la 0-2.

Săndoi a folosit echipa Bălgrădean, Tincu, Mamele, Melinte, Feussi, Bucurică, Roșu, Madeira, Cristescu, Grădinaru, Pena.

Concordia caută în Cupa Ligii să câștige primul trofeu din palmaresul clubului.

Leave a Reply