steaua astra europa league

Steaua sau Astra? Cine este regina României în Europa

Steaua și Astra au jucat până acum patru etape din grupele Europa League. Cele mai importante capitole ale jocului au fost centralizate de casa de pariuri online Betano.com, iar echipele care ne reprezintă în Europa pot fi comparate privind cifrele cheie de performanță, în graficul Betano.

Pariază live online pe meciul FCSB – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Steaua și Astra au fost la limita de supraviețuire în acest sezon de Europa League. Roș-albaștrii nu au vreo o victorie și au adunat trei egaluri. Giurgiuvenii au reușit să câștige un meci și au mai bifat un egal. De altfel, chiar cotele lor la pariuri sportive de a câștiga trofeul (200,00 și 250,00) spun totul despre posibilele așteptări.

Elevii lui Marius Șumudică au dominat Steaua, printre altele, la media pe meci a numărului de goluri, șuturilor pe poartă, driblingurilor și intercepțiilor. Au o victorie în grupe, ceea ce „militarii” nu au reușit.

Echipa condusă de Laurențiu Reghecampf a fost superioară celei din Giurgiu la capitole precum posesie, pase corecte și a încasat mai puține

Astra a câștigat duelul cu 11-7, însă, bineînțeles, acest lucru este mai puțin important, ceea ce contează fiind dacă și cine va obține calificarea la final.

Steaua, mereu sub 2,5 goluri

Steaua a suferit la goluri marcate în Europa League, are doar două în patru meciuri. În toate partidele de până acum din Grupa L, roș-albaștrii au înscris sub 2,5 goluri. Pentru meciul de joi cu Osmanlispor Betano.com oferă o cotă interesantă pentru a se marca între zero și două goluri.

Calcule de calificare

Ambele echipe au nevoie de victorie în meciurile de joi (Steaua acasă cu Osmanlispor și Astra în deplasare cu Austria Viena) pentru a mai spera la calificare.

În mod cert, giurgiuvenii sunt eliminați dacă pierd, iar un egal îi lasă la mâna rezultatelor din ultima etapă. De cealaltă parte, dacă Steaua nu câștigă ar mai avea șanse mici de calificare în ultima etapă cu condiția ca în celălalt meci al grupei de joi,  FC Zurich – Villarreal, rezultatul sa fie egal.

Știați că…

… Steaua este a cincea cea mai faultată echipă din Europa League? De asemenea, Steaua a primit cele mai multe cornere împotrivă (28).

… Astra este a cincea echipă cu cele mai puține pase reușite (în total 975? Echipa din Giurgiu este una dintre cele 6 echipe din Europa League care are sub 1.000 de pase în patru meciuri.

Leave a Reply