Ianis Hagi, una dintre atracțiile serii în EL

Marcator al unei duble în poarta portughezilor de la Braga în faza 16-imilor de finală, Ianis Hagi (20 de ani) are, joi seară, șansa celui de-al treilea gol european al carierei. Rangers o va înfrunta pe Bayer Leverkusen, pe teren propriu, live pe Betano alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online.

Turul optimilor de finală din Europa League se joacă sub semnul amenințării de coronavirus. Sevilla – AS Roma și Inter – Getafe au fost anulate, în timp ce dintre cele opt partide programate doar două – LASK Linz – Man. United și Rangers – Leverkusen – se vor disputa cu spectatori în tribune.

Repetă Ianis evoluția cu Braga?

Dacă pe plan intern merge din pas greșit în pas greșit și șansele la titlul din Scoția sunt unele pur teoretice, Rangers o duce mult mai bine în Europa. A eliminat Braga, cu o dublă și o pasă decisivă a lui Hagi Jr., iar acum forțează calificarea în faza sferturilor de finală. Din punct de vedere al cotelor Betano la pariuri sportive online, colegul lui Ianis, Alfredo Morelos, e cotat cu cele mai bune șanse să marcheze. De la Leverkusen, vârf de lance e tânărul Kai Havertz, în timp ce un gol sau o nouă dublă din partea lui Ianis ar “înverzi” cote mari, de peste 4.

Adversara lui Rangers, a patra favorită la trofeu

Într-un sezon de Europa League care pare mai puternic decât de obicei, cu multe echipe din campionatele importante rămase în cursa pentru trofeul deținut de Chelsea, statutul de primă favorită îi este atribuit lui Manchester United. Trupa lui Solskjaer e urmată de Internazionale Milano și o nouă echipă din Premier League, Wolves, iar Leverkusen are șansa a patra. Urmează alte nume importante – Sevilla, AS Roma și Eintracht Frankfurt -, în timp ce un succes complet neașteptat al lui Rangers are, pe Betano, o cotă de 50. Cele mai mici șanse le au LASK Linz și Basel, ambele cu cotă 100!

Leave a Reply