U-BT Cluj-Napoca caută a doua victorie consecutivă în Eurocup. Pe Betano câștigi cu Avans 20 de puncte

Campiona României U-BT Cluj-Napoca are parte de un start perfect în noul sezon din Eurocup, a doua competiție ca valoare din baschetul european, după Euroligue, și caută la mijlocul acestei săptămâni al doilea succes consecutiv pe terenul polonezilor de la Slask Wroclaw, miercuri 11 octombrie, de la ora 21:00. Iubitorii baschetului spectacol se bucură pe Betano de promoția ”Avans 20 de puncte”, prin intermediul căreia un bilet poate fi declarat câștigător înaintea finalului partidei respective.

Cum funcționează promoția ”Avans 20 de puncte”

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în selecția de mai jos. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu 20 de puncte, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei!

Cu Betano se poate paria pe meciurile de baschet din Euroligue și Eurocup și finalul poate fi lipsit de griji, dacă echipa pe care ai pariat ajunge în timpul meciului la un avans de 20 de puncte.

Cinci selecții, un bilet pentru o cotă din două cifre!

Din oferta Betano pe baschet în această săptămână am ales cinci meciuri pe un bilet multiplu pentru o cotă cumulată de 17.08, cum vom vedea în continuare.

Slask Wroclaw – U-BT Cluj-Napoca (miercuri, 11 octombrie, 21:00)
Rezultat final – U-BT Cluj-Napoca (cota 1.80)

În primul meci din noul sezon al Eurocup campioana României a furnizat surpriza și a învins pe teren propriu finalista sezonului trecut, Turk Telekom Ankara, cu 80-71. De cealaltă parte, polonezii de la Slask Wrocklaw au pierdut în deplasare cu Jeunesse Laique Bourg, scor 90-74.

Efes – Real Madrid (joi, 12 octombrie, 20:30)
Rezultat final – Real Madrid (cota 1.98)

Real Madrid s-a impus în prima etapă a noului sezon din Euroligă pe terenul bascilor de la Baskonia, cu 79-77. Efes a cedat categoric în deplasare cu Barcelona, scor 91-74. La ultima confruntare care a avut loc la Istanbul echipa turcă s-a impus la un punct diferență.

ASVEL Lyon-Villeurbanne – Partizan Belgrad (joi, 12 octombrie, 21:00)
Rezultat final – Partizan Belgrad (cota 1.70)

Ambele echipe au pierdut în prima etapă. Francezii de la ASVEL Lyon-Villeurbanne au cedat la Belgrad în fața celor de la Crvena Zvezda (94-73), în timp ce Partizan a pierdut pe terenul lui Maccabi Tel-Aviv, cu 96-81. Ultima oară când cele două echipe s-au duelat pe terenul formației franceze victoria a revenit gazdelor la patru puncte diferență.

Alba Berlin – Baskonia (joi, 12 octombrie, 21:00)
Rezultat final – Baskonia (cota 1.70)

Formația din Vitoria-Gazteiz a pierdt la limită pe teren propriu în prima etapă cu Real Madrid și vine în capitala Germaniei cu gândul la revanșă. Ultima oară cei de la Alba Berlin au câștigat în fața bascilor la diferență de un punct. În prima etapă, Alba Berlin a pierdut fără drept de apel în deplasare cu Bayern Munchen, scor 80-68.

Panathinaikos – Bayern Munchen (joi, 12 octombrie, 21:15)
Rezultat final – Panathinaikos (cota 1.23)

”Verzii” de la Panathinaikos au pierdut pe teren propriu la debutul noului sezon contra rivalei istorice Olympiacos, scor 88-78. Un nou pas greșit ar fi de neconceput pentru atenieni, mai ales că Bayern Munchen a pierdut de fiecare dată în precedentele trei vizite pe terenul lui Panathinaikos.

Pe cele cinci meciuri de mai sus, patru din Euroleague și o partidă din Eurocup am obținut cota 17.08 pe un bilet multiplu și, cu o miză de 50 de lei, potențialul câștig ar putea fi de 854,11 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Avans 20 de Puncte

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.