steaua asstra calcule europa league

Steaua și Astra: Calcule pentru primăvara Europa League

Steaua București și Astra Giurgiu  joacă diseară ultimele meciuri din grupele Europa League. Ambele au șanse de calificare, iar casa de pariuri online Betano.com a realizat scenariile posibile pentru ca echipele noastre să facă pasul în primăvara europeană.

Pariază live online pe meciul FCSB – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Betano.com – ofertă excelentă pentru meciurile echipelor noastre

Înainte de a trece la calcule, am observat și faptul că Betano are probabil cea mai bogată ofertă pentru meciurile Stelei și Astrei, la pariuri sportive. Sunt aproximativ 200 de tipuri de pariuri și peste 1.000 de posibilități de pariere pe fiecare meci! De altfel, fiecare partidă de astăzi din Europa League are o vastă ofertă, pe Betano.

În plus, partidele celor două echipe din România beneficiază de faimoasele deja cote cu Marjă 0%, cele care aduc un profit real maxim pentru pariori. Cotele de la Villarreal – Steaua sunt aici, iar cele de la Astra – AS Roma aici.

Pe lângă pariurile normale, există și pariurile speciale legate de calificare. Poți paria pe calificarea roș-albaștrilor, cu cota 6,00, dar și pe cea a giurgiuvenilor – cu cota de 1,25.

Cum se pot califica Steaua și Astra

Așa cum arată și cotele de calificare de mai sus, șansele Stelei sunt mai mici decât cele ale elevilor lui Marius Șumudică pentru calificare. Ceea ce este important este, însă, că ele există.

Gruparea „militară” trebuie să facă aproape un asalt paramilitar în Spania, cu Villarreal, astăzi de la ora 18:00. Românii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de primăvara europeană. Pot ieși din grupe și în cazul unui rezultat de egalitate, în afară de 0-0 sau 1-1, dar  în același timp trebuie și ca Zurich să piardă în celălalt meci al Grupei L. Trebuie ținut cont că Villarreal are nevoie de victorie pentru a merge în „șaisprezecimi”, așadar meciul cu Steaua va fi și pentru „submarinul galben” unul cu o mare miză.

De cealaltă parte, Astra are o situație mult mai bună. Echipa cu care joacă astăzi de la ora 20:00, AS Roma, este calificată, și va folosi în mare parte echipa a doua în România. Elevii lui Șumudică pot merge în „optimi”, dacă îi bat pe italieni, indiferent de ceea ce se întâmplă în celălalt meci al Grupei E. Giurgiuvenii pot avansa și dacă pierd sau fac egal cu AS Roma, cu condiția ca Austria Viena să nu câștige cu Plzen diseară.

Știați că…
– Steaua a jucat doar în Europa League după sezonul 2008/2009 și până în prezent?
– Astra joacă pentru a doua oară în istorie în grupele Europa League și dacă s-ar califica în „optimi” ar fi cea mai bună clasare din istoria clubului, în fotbalul european?

Leave a Reply