Spectacol de gală: încep grupele UCL

De azi suntem conectați la competițiile europene, iar pe Betano poți paria deja pe toate meciurile fazei grupelor a ambelor întreceri continentale.

 

UEFA Champions League

 

Dynamo Kiev  – Juventus

La debutul în Liga Campionilor, Andrea Pirlo îl înfruntă pe Mircea Lucescu, antrenorul alături de care se leagă un alt debut al său, cel în fotbalul profesionist, la echipa Brescia. În declarațiile dinainte partidei, antrenorii celor două echipe s-au lăudat reciproc.

Pentru acest meci, care se va juca pe stadionul Olimpiyskiy din Kiev, ambele formații au indisponibilități printre jucători. Pe cea mai răsunătoare dintre acestea o găsim la Juventus, unde Cristiano Ronaldo se află în continuare în izolare, după ce a fost testat pozitiv în perioada jocurilor din UEFA Nations League.

Va reuși Bătrâna Doamnă un start promițător în drumul către trofeul mult visat sau ne va surprinde din nou Mircea Lucescu cu o evoluție care sfidează cotele?

Cote Betano 1×2: 4.85 – 3.45 – 1.80

 

PSG – Manchester United

Manchester United se deplasează în Franța, pentru meciul de pe Parc des Princes cu finalista sezonului trecut de Liga Campionilor, PSG.

Campionii Franței au câștigat fără emoții ultimul meci din campionat, 4-0 cu Nîmes, deplasare în care Thomas Tuchel și-a menajat majoritatea titularilor. Antrenorul parizienilor nu se va putea baza, însă, pe Marco Verratti și Leandro Paredes, dar a primit și vești bune, prin revenirile după accidentări ale lui Marquinhos și Julian Draxler. PSG va încerca să-și ia revanșa pentru eliminarea de neuitat din confruntarea optimilor de finală ale sezonului 2018-19, care a fost, în mod surprinzător, singura dată când cele două s-au mai întâlnit pe scena europeană. Manchester United a mers mai departe atunci, pierzând primul meci acasă cu 2-0, dar reușind să învingă cu 3-1 în deplasare.

Acea calificare a englezilor a reprezentat una dintre cele mai frumoase seri din cariera sa de antrenor pentru Ole Gunnar Solskjær, performanță care i-a adus, cu siguranță, și confirmarea postului său la United. Antrenorul norvegian se confruntă cu mari probleme în apărarea echipei sale, căpitanul Harry Maguire și Eric Bailly nefăcând deplasarea cu echipa, din cauza unor accidentări. Astfel, acesta va trebui să se bazeze pe Axel Tuanzebe, care este și el proaspăt revenit după o perioadă lungă de indisponibilitate, ultimul său meci datând din 19 decembrie anul trecut.

Va reuși apărarea engleză să reziste în fața atacului francezilor format din Kylian Mbappe și Neymar?

Cote Betano 1×2: 1.57 – 4.91 – 6.21

 

Barcelona – Ferencvarosi

Barcelona și Ferencvarosi sunt celelalte două echipe din grupa G, alături de Juventus și Dynamo Kiev. Catalanii vor primi pe Camp Nou vizita echipei maghiare.

Ronald Koeman va încerca să găsească o soluție de echipă care să aducă cele 3 puncte din, teoretic, cel mai facil meci al grupei, dar să și menajeze jucători pentru duelul din El Clasico care este programat sâmbătă.

De cealaltă parte, Ferencvarosi a revenit în grupele Champions League după 25 de ani, la a doua prezență din istorie, cealaltă participare datând din sezonul 1995-96. Alb-verzii au reușit să se califice în grupe după ce au parcurs un traseu dificil, eliminând, pe rând, echipele Djurgarden, Celtic, Dinamo Zagreb și Molde.

Cote Betano 1×2: 1.07 – 12.00 – 29.00

 

Celelalte meciuri de azi sunt:

Zenit – Club Brugge, Chelsea – Sevilla, Lazio – Dortmund, RB Leipzig – Basaksehir și Rennes – Krasnodar.

 

Ce partide alegi pentru biletul tău?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply