Weekend special pe Betano! Pariuri pe toate categoriile la Premiile Globul de Aur, ediția 78

Ediția cu numărul 78 a Premiilor Globul de Aur, din noaptea de duminică spre luni, este dominată de gigantul producător și cea mai cunoscută platformă de filme, Netflix, cu peste 20 de nominalizări. Cu toate acestea, principalul film favorit al cotelor Betano este Nomadland, o dramă inspirată dintr-o carte bazată pe fapte reale, scrisă de Jessica Bruder și lansată în 2017.

 

Nomadland, vedeta ediției la Premiile Globul de Aur

 

Drama americană regizată, scrisă și editată de producătoarea de origine chineză, Chloé Zhao, pleacă din pole-position în cursa pentru premiile Cel mai bun film (dramă) și Cel mai bun regizor și își joacă șansele pentru Cea mai bună actriță (Frances McDormand) și Cel mai bun scenariu.

 

Nomadland a avut premiera pe 11 septembrie 2020, la Festivalul de Film de la Veneția, unde a câștigat premiul Leul de Aur. De asemenea, a câștigat premiul People’s Choice Award la Festivalul Internațional de Film din Toronto, transformându-l în prima peliculă care a câștigat premiul cel mare atât la Veneția, cât și la Toronto.

 

The Queen’s Gambit, cel mai cunoscut miniserial din 2020, dezechilibrează cotele

 

Deja celebra miniserie The Queen’s Gambit, poate da verdictul în duelul generațiilor la Premiile Globul de Aur. Prestația excelentă a tinerei actrițe Anya Taylor-Joy dă acestei producții Netflix un handicap major în fața unui alt serial de scurtă durată, The Undoing, care are în distribuție actori precum Nicole Kidman și Hugh Grant. În plus, Anya este favorita certă a cotelor Betano, la o diferență enormă față de celebra Nicole Kidman pentru premiul de Cea mai bună actriță într-un miniserial / film.

 

Kaley Cuoco vs. Catherine O’Hara, duelul serii la Premiile Globul de Aur

 

Duelul pentru premiul de Cea mai bună actriță într-un serial TV (Musical sau Comedie) este unul la baionetă. Cunoscută pentru rolul său din Teoria Big Bang, Kaley Cuoco a făcut furori în 2020 cu prezența sa în seria The Flight Attendant, unde joacă rolul unei însoțitoare de zbor cu probleme de alcool care se trezește în patul greșit, cu un om mort – și nici nu știe ce s-a întâmplat, lucru care face povestea și mai captivantă, iar cotele și mai atractive. De partea cealaltă, mama lui Kevin din Singur Acasă, Catherine O’Hara, este obstacolul dintre Kaley și trofeu, după ce a interpretat cu succes rolul lui Moira Rose, soția magnatului Johnny Rose din serialul Schitt’s Creek.

 

Ediția 78 a Premiilor Globul de Aur, ofertă specială pe Betano

 

Betano a pregătit o serie de pariuri pentru toate cele 25 de categorii de la această ediție a Premiilor Globul de Aur. Ai peste 100+ de opțiuni de pariere pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume, conform galei Premiilor EGR 2019! Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri!