Vedem azi mai multe goluri?

Cea mai galonată competiție de fotbal continuă cu a doua zi de meciuri. Avem din nou partide tari, unde toate echipele se vor concentra pentru a începe bine în cadrul grupei lor. Azi ne dorim și mai multe goluri față de meciurile de ieri, la care, cel puțin în unele partide, ne așteptam să vedem mai des mingea în plasă.

 

UEFA Champions League

 

1. Bayern – Atlético

Campioana en-titre a Europei, FC Bayern München, își începe azi drumul către apărarea trofeului cucerit la sfârșitul lunii august. Nemții primesc pe teren propriu vizita celor de la Atlético Madrid. Meciul se află, însă, sub semnul întrebării, după ce Serge Gnabry a fost testat recent pozitiv, astfel încât se așteaptă și o decizie din partea UEFA. În afară de Gnabry, antrenorul Hansi Flick nu se va putea baza nici pe Leroy Sane, care este în continuare accidentat, și, probabil, Joshua Kimmich, a cărui parteneră de viață așteaptă nașterea celui de-al doilea copil al lor. Lucas Hernandez este anunțat ca titular în defensiva bavareză, meci în care își înfruntă fosta echipă de la care a fost transferat în Germania.

Oaspeții se deplasează pe Allianz Arena în încercarea de a evita o a doua înfrângere consecutivă în fața unui adversar din Bundesliga, după ce au pierdut cu RB Liepzig în sferturile de finală ale sezonului trecut de Liga Campionilor. Încurajator pentru Los Rojiblancos, înaintea duelului din această seară, îl reprezintă faptul că nu au mai primit gol de 273 de minute în La Liga, lucru ce contribuie la un moral foarte bun înaintea confruntării cu una dintre cele mai nemiloase atacuri din Europa. Spaniolii nu se vor putea baza pe Sime Vrsaljko, Saúl ori Diego Costa, dar îl au pe Luis Suarez. Atacantul uruguayan o reîntâlnește pe Bayern după meciul jucat pentru Barcelona din acel neverosimil 2-8 în sferturile Ligii ale sezonului trecut.

Vor reuși bavarezii să desfacă una dintre cele mai bune apărări din Europa?

Cote Betano 1×2: 1.67 – 4.37 – 5.75

 

2. Real Madrid – Șahtior

Înaintea primului meci din grupă, Zinedine Zidane are dificultăți în formarea primului 11. Pe lângă accidentările din cadrul echipei, antrenorul francez își dorește să și menajeze jucători pentru partida de sâmbătă din El Clasico. Căpitanul Sergio Ramos a rămas în afara lotului convocat pentru acest meci pentru a nu risca vreo accidentare mai serioasă, după ce a și ieșit de pe teren la pauza meciului pierdut în weekend cu nou promovata Cádiz.

După ce au câștigat 4 titluri în ultimele 4 sezoane din Ucraina, Șahtior a avut un start foarte slab de campionat, dar au reușit să-și mai revină pe parcurs. Lotul minerilor este, de asemenea, decimat de accidentări, una dintre indisponibilități fiind cea a vedetei Junior Moraes. În poarta ucrainienilor își va face debutul în UEFA Champions League și tânărul Anatolii Trubin, care, la doar 19 ani, va avea parte de o seară de neuitat împotriva echipei Los Blancos.

Meciul se va juca la Madrid, pe micuțul stadion Alfredo Di Stéfano, care are doar 6000 de locuri. Cele două echipe fac parte din cadrul grupei B , alături de Inter Milano și Borussia Mönchengladbach.

Cote Betano 1×2: 1.18 – 7.75 – 14.25

 

3. Ajax – Liverpool

Cele două echipe strâng împreună 10 trofee ale Ligii Campionilor, dar, surprinzător, nu au mai jucat niciodată între ele în noul format. Ultimul duel dintre ele datează în sezonul 1966-1967, atunci când Ajax a mers mai departe cu scorul general de 7-3. Trei din cele șapte goluri înscrise de lăncieri au fost marcate de Johan Cruyff, al cărui nume este purtat de stadionul pe care se joacă în această seară.

Listele de jucători indisponibili sunt și la combatantele din această partidă. La olandezi nu va putea evolua cel mai scump transfer din istoria clubului, brazilianul Antony venit de la Santos, pe când la cormorani vor lipsi Thiago Alcantara și Virgil van Dijk, care s-au accidentat în runda trecută din Premier League împotriva lui Everton.

Va fi interesant să vedem cum se vor descurca tinerii jucători ai lui Ajax, având în vedere și faptul că ambele formații practică un fotbal ofensiv.

Cote Betano 1×2: 5.01 – 4.77 – 1.69

 

Celelalte meciuri ale zilei din UEFA Champions League sunt: Red Bull Salzburg – Lokomotiv Moscova, Olympiacos Pireu – Olympique Marseille, Manchester City – FC Porto, FC Midtjylland – Atalanta și Inter Milano – Borussia Mönchengladbach.

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply