meciurile zilei de Boxing Day

Sărbătorile continuă pe Betano la cote maxime de Boxing Day

Niciun iubitor al sportului rege nu poate rata celebrul Boxing Day! Fanii fotbalului întâmpină această tradiție cum știu ei mai bine: urmărind meciuri din Premier League în a doua zi de Crăciun. Calendarul de Crăciun Betano ți-a pregătit o ofertă specială, ca să te bucuri la cote maxime de fotbalul jucat de sărbători: Misiunea Premier League. Îndeplinește termenii și condițiile Misiunii pentru a câștiga un Free Bet de 25 de lei și 25 de Rotiri Gratuite la Wild Wild West.

Bucură-te de spectacolul de Boxing Day oferit de cele mai bune echipe din Premier League și profită de Free Bet-ul și Rotirile Gratuite din partea Betano! Atmosfera este în continuare una de sărbătoare, iar cotele ating nivelul maxim. 

Cadourile nu se opresc aici: meciurile din Premier League sunt cu marjă 0% și aduc de la sine alte sute de opțiuni de pariere în plus.

Nu rata șansa de a te înscrie în tombola din Calendarul de Crăciun pentru ultima extragere ce va avea loc luni.

 

Arsenal – Chelsea

Meciul zilei este deținut de derby-ul Londrei, unde Arsenal și Chelsea se întâlnesc pe Emirates. Cele două formații se află în posturi diametral opuse în clasament, dar orgoliile dețin supremația în modul de desfășurare a partidei.

Cine se va impune în capitala Angliei?

Cote Betano 1×2: 3.90 – 3.50 – 1.97

 

Leicester – Man. Utd

Leicester și Manchester Unite promit spectacol în duelul echipelor de pe podium. Leicester are un punct mai mult în clasament decât oaspeții lor de azi, dar băieții lui Ole Gunnar Solskjær au un meci mai puțin și avantajul moral al ultimelor partide directe, impunându-se în ultimele patru dispute.

Pe cine vezi favorită?

Cote Betano 1×2: 3.05 – 3.55 – 2.27

 

Man. City – Newcastle

Chiar dacă Cetățenii pornesc favoriți clari în acest meci, cele două formații sunt despărțite de doar 5 puncte în clasament. City trebuie neapărat să câștige pentru a păstra șanse la titlul din Anglia.

Va reuși Newcastle să îi încurce pe băieții lui Pep Guardiola?

Cote Betano 1×2: 1.12 – 9.00 – 21.00

 

Sheffield Utd – Everton

Everton ocupă loc de Liga Campionilor înainte meciului lor de Boxing Day din deplasarea de la Sheffield. Gazdele sunt într-o situație extrem de delicată, aflându-se pe ultimul loc, cu doar 2 puncte acumulate în 14 etape.

Cine va sărbători la final cu punctele câștigate?

Cote Betano 1×2: 4.10 – 3.55 – 1.91

 

Doar pe Betano ai peste 1,500 de pariuri pe fiecare meci, Cash Out 100% înainte de fluierul de start, BetCombo, sute de Pariuri Speciale și o Misiune creată pentru fanii spectacolului din iarbă.

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ultimele zile din Calendarul de Crăciun!

Leave a Reply