BETANO primește acreditarea internațională eCOGRA Safe and Fair

București, 19 octombrie 2020 – BETANO.com, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume conform EGR Awards 2019, a fost recunoscută încă o dată ca operator de top, cu standarde superioare de responsabilitate și servicii premium.

Noua distincție primită de BETANO, eCOGRA Safe and Fair, este una dintre cele mai importante acreditări internaționale pe care o poate primi un operator din industrie. Aceasta certifică angajamentul continuu al BETANO de a oferi un mediu sigur și servicii de cea mai înaltă calitate.

Acreditarea eCOGRA este acordată în urma unor analize stricte ce au în vedere securitatea tranzacțiilor și a informațiilor personale, corectitudinea față de utilizatori și metodele de încurajare a jocului responsabil.

„Suntem mândri să ne aflăm printre puținii operatori din lume care au primit acreditarea eCOGRA Safe and Fair, care certifică angajamentul nostru de a pune la dispoziția utilizatorilor un mediu sigur, cu produse și servicii de înaltă calitate. Responsabilitatea a fost dintotdeauna un principiu fundamental după care BETANO și-a condus activitatea, astfel că ne vom concentra și în continuare pe dezvoltarea tehnologică, responsabilitate și standarde ridicate de comunicare, pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor noștri” a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

Gradul ridicat de popularitate a brandului BETANO, atât în România, cât și la nivel internațional, vorbește de la sine despre încrederea acordată de utilizatori. Obținerea certificării eCOGRA întărește statutul de operator premium și recunoaște siguranța și inovația ca priorități ale companiei. BETANO investește constant în servicii și inițiative prin care utilizatorii sunt ajutați să mențină controlul și să se bucure de joc în mod responsabil. În plus, implementarea celor mai noi tehnologii, precum inteligența artificială (AI), a fost premiată recent în cadrul EGR Awards 2019, juriul menționând că astfel de soluții „ar trebui implementate obligatoriu de întreaga industrie”.

 

***

 

Despre BETANO.com

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, leader pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

 

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

 

Grupul este prezent în șase țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia și Brazilia, prin brandul internațional BETANO. Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

Leave a Reply