southampton

Liverpool caută un pas decisiv spre finala Cupei Ligii Angliei

Southampton și Liverpool joacă miercuri seară în prima manșă a Cupei Ligii din Anglia (ora 21:45).

Partida se poate vedea cu streaming live pe Betano TV și are cote cu Marjă 0% pentru 1, X sau 2 – cele care garantează profit maxim pentru pariori. Betano.com oferă peste 204 de tipuri de pariuri pentru acest meci.

Liverpool are o cotă de 1,35 pentru a se califica în finală, pe când Southmapton are o cotă de 3,25.

Gazdele nu trec prin momente foarte bune. Echipa este agitată de dorința de plecare a lui Virgil van Dijk și Jose Fonte. Meciul este privit de „îngeri” drept o aglomerare a programului, doar un meci în plus așa cum scrie presa din Anglia, iar aceste aspecte pot influența în mod negativ rezultatul pentru ei.

Chiar dacă joacă în deplasare, „roșii” sunt văzuți în unanimitate în Anglia drept marii favoriți. Englezii prezic drept cel mai probabil rezultat o victorie a lui Liverpool cu 2-1 sau 3-1.  Ultimele 6 partide directe au produs un total de 19 goluri.

Vestea cea mare pentru Liverpool este că ar putea reveni Philippe Coutinho, după o lungă absență, chiar dacă ar intra de la pauză. Brazilianul nu a mai jucat din noiembrie, de când s-a accidentat la genunchi. Totuși, Liverpool va fi lipsită de serviciile lui Sadio Mane, unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Date cheie

  • Liverpool este neînvinsă în 5 din ultimele 6 partide jucate contra lui  Southampton.
  • Southampton nu a mai câștigat în ultimele 4 partide din toate competițiile.
  • Liverpool este neînvinsă în ultimele 6 partide din toate competițiile.

 

Leave a Reply