fc barcelona

Barcelona, meci dificil în Cupa Spaniei

Barcelona va trebui să întoarcă diseară un rezultat de 1-2 din Cupa Spaniei pentru a se califica în sferturile de finală ale competiției, din dubla manșă cu Athletic Bilbao.

Partida Barcelona – Athletic, precum și celelalte meciuri din Cupa Spaniei de miercuri și joi se pot urmări cu streaming live pe Betano TV. Partida de pe Cam Nou beneficiază de peste 183 de tipuri de pariuri pe Betano.com, iar gazdele au cota 1,20 pentru calificare și 1,17 pentru victorie.

Acum o săptămână, pe stadionul San Mames, Athletic a trecut în avantaj cu 2-0, iar gruparea blaugrana nu a mai reușit să revină. Meciul a fost unul încins. S-au arătat două cartonașe roșii, iar arbitrul de centru nu a acordat două lovituri de la 11 metri care au părut legitime.

Jucătorul Inaki Williams (Athletic) a marcat trei goluri în poarta Barcelonei, toate în Cupă, în ultimele patru partide directe jucate în această competiție. Acesta are cota 4,50 să înscrie oricând diseară.

Barcelona s-a depărtat destul de mult în campionat de liderul Real Madrid, așadar va trebui să câștige astăzi și să avanseze în Cupa Spaniei, un trofeu pe care l-ar putea obține de rezervă, în cazul unui eșec în Primera Division.

Ca predicție, catalanii ar putea arăta o apărare solidă, să nu primească gol și să câștige cu un rezultat de 2-0. Betano.com are cota de 1,93 pentru ca doar o echipă să marcheze în acest meci (pariu tip NG), iar pentru ca în meci să se înscrie 2 sau 3 goluri cota este de 2,55.

Echipe probabile
Barcelona (4-3-3): Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Busquets, Denis, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar
Athletic Bilbao (4-2-3-1): Iraizoz; Boveda, Laporte, Etxeita, Balenziaga; Benat, San Jose; Williams, Eraso, Muniain; Aduriz

Programul Cupei Spaniei (miercuri)
20:00 Alaves – Deportivo La Coruna
20:00 Cordoba – Alcorcon
20:00 Villarreal – Real Sociedad
22:15 Barcelona – Athletic Bilbao

Leave a Reply