hull city

„Tigrii”, o istorie tumultoasă în „jungla” Premier League

Manchester United și Hull City joacă marți (ora 22:00) în prima manșă a Cupei Ligii Angliei, partida putându-se urmări cu streaming live pe Betano TV. Cei de la Hull sunt porecliți „tigrii”, iar denumirea lor ascunde în spate o istorie demnă de acest nume.

Hull City a ajuns în Premier League în anul 2008, după 104 ani de așteptare. Procesul de promovare din liga a patra până pe cea mai înaltă scenă a durat cinci ani de zile (2003-2008) și este cel mai rapid din istoria fotbalului englez, la egalitate cu Swansea (1977-81) și Wimbledon (1982-86).

„Tigrii” nu au cunoscut niciodată cu adevărat succesul, iar din 2008 s-au zbătut și au mai promovat de două ori în Premier League, în sezoanele 2012/2013 și 2015/2015, ambele dăți sub comanda antrenorului Steve Bruce. Noul tehnician este Marco Silva, cel care a câștigat primul meci pe bancă, 1-0 cu Swansea, în Cupa Angliei.

Echipa a schimbat șase antrenori pe întreaga durată a procesului de promovare, dintre care Billy Russell a avut trei mandate.

Nici o victorie contra lui Manchester United

Hull nu a câștigat niciodată în istorie contra lui United și va întâlni un adversar care este neînvins de 14 meciuri. O victorie surpriză a lui Hull are pe Betano cota de 25,00, egalul are cota de 8,50, iar cel mai posibil rezultat – o victorie a lui United – are cota de 1,13. Apasă aici pentru toate cotele partidei.

În acest meci, Hull nu se va putea baza pe Michael Dawson, Harry McGuire, Curtis Davies și Alex Bruce – toți accidentați, în timp ce portarul Alan McGregorși fundașuș Moses Odubajo încă se află în proces de recuperare.

De cealaltă parte, Jose Mourinho are un singur jucător indisponibil, Marcos Rojo. Antrenorul portughez a anunțat că va folosi jucătorii importanți precum Antonio Valencia, Paul Pogba, Ander Herrera și Zlatan Ibrahimovic, iar David De Gea ar putea reveni în poartă.

Leave a Reply