Serbia, o favorită cu Israelul


Serbia și Israel se întâlnesc miecuri, de la ora 21:15, într-un meci amical.

Sârbii se pregătesc pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2018 sau îi pregătesc pe alții pentru EURO 2016 – așa cum va fi amicalul următor contra Rusiei.

Serbia este dezamăgită pentru ratarea turneului final din Franța și încă își caută drumul și prima calificare din istorie ca echipă independentă, de după separarea de Iugoslavia din anii 2000.

În ceea ce privește meciul cu Israel, acesta va avea loc la Novi Sad, cu un antrenor nou, dar și cu niște nume noi pe teren.

Serbia este favorită și are o cotă mare de victorie. Pe Betano, cota sârbilor este de 1,50 la victorie. O altă cotă interesantă pe Betano este ca Serbia să fie prima echipă care înscrie două goluri (1,90).

Anterior, Serbia a jucat o partidă amicală cu Cipru, câștigată cu 2-0, arătând un atac bun și creându-și multe șanse de gol.

Israelul vine cu patru înfrângeri din ultimele șase partide și a pierdut ultimul meci contra Serbiei cu 2-0. Mai mult, israelienii au trei înfrângeri consecutive, ultima fiind un 2-0 cu Croația.

Israelienii nu sunt nici ei calificați la EURO. În preliminarii începuseră bine, cu trei victorii, dar din celelalte șapte partide rămase au mai câștigat doar una.

Atat Slavojob Muslin, antrenorul Serbiei, cat si Elisha Levy, cel al Israelului, sunt asteptați să își folosească loturile la maxim pentru a testa cât se poate înainte cu câteva luni de începutul calificărilor pentru Cupa Mondială 2018.

Leave a Reply