real madrid

Real Madrid – Napoli: Italenii vin cu speranțe pe Bernabeu

Real Madrid primește miercuri seară, de la ora 21:45, vizita celor de la Napoli, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor.

Toate pariurile Ligii Campionilor sunt pe Betano!

De la gazde va lipsi Gareth Bale, revenit de curând la antrenamente, dar nerecuperat după o accidentare. Cristiano Ronaldo a suferit în weekend, fiind busculat în campionat, dar nu ar trebui să aibă probleme majore.

Real nu traversează o perioadă bună, are doar trei victorii din ultimele șapte partide, inclusiv o eliminare din Cupa Spaniei. De aceea, Napoli are speranțele ei la Madrid, mai ales că ajunge în capitala Spaniei cu o serie de 18 meciuri fără înfrângere.

Cu toate acestea, spaniolii se pot lăuda că au ajuns pentru a 20-a oară în faza eliminatorie a Ligii Campionilor, un record pentru această competiție. În ultimii șapte ani, „albii” au câștigat 33 dintre cele 39 de meciuri din CHL jucate „acasă”. Diseară au cota de 1,59 la victorie, în timp ce Napoli are o cotă de peste 6,45. Betano oferă această partidă cu cote Marjă 0%, cele care asigură profit maxim pentru pariori.

Dacă Napoli reușește să mențină atacul Realului la respect în meciul de diseară, atunci o calificare jucată în Italia este mai mult decât posibilă. Betano oferă cota de 4,00 pentru ca fosta echipă a lui Maradona să ajungă în sferturile de finală.

Real Madrid pare să aibă un complex în fața echipelor italiene, fiind eliminată în șapte din cele opt ocazii în care a jucat cu acestea în Liga Campionilor. Singura dată când s-a calificat a fost sezonul trecut, cu Roma.

Echipe probabile

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Vázquez, Benzema, Ronaldo.
Absențe: Bale

Napoli: Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Zieliński, Diawara, Hamšík; Callejón, Mertens, Insigne.
Absențe: nici una

Leave a Reply