bayern arsenal liga campionilor

Bayern – Arsenal, continuitate sau surpriză?

Bayern și Arsenal se întâlnesc miercuri în optimile de finală ale Ligii Campinilor. Germanii au o dominație aproape totală în meciurile jucate până acum contra „tunarilor”.

Toate pariurile Ligii Campionilor sunt pe Betano!

Arsenal și-a câștigat grupa din Champions League și spera la un adversar mai ușor în „optimi”, numai că la tragerea la sorți a primit cel mai dificil nume din urne, gigantul Bayern. Englezii se chinuie în campionat pe teren propriu contra unor echipe mediocre spre slabe, așa cum sunt Hull sau Burnely, iar acum au de înfruntat în deplasare un nume de top al Europei.

Bayern este mai mult decât redutabilă. A câștigat ultimele 15 partide din Liga Campionilor pe teren propriu, contra unor echipe precum Juventus sau Barcelona.

Meciul Bayern – Arsenal este oferit cu cote Marjă 0% pe Betano și peste 215 de tipuru de pariuri.

În duelurile cu Arsenal, Bayern deține supremația absolută, eliminând-o în toate cele 3 ocazii când s-au întâlnit în faza eliminatorie a Ligii Campionilor (mereu în „optimi” în 2004/05, 2012/13 și 2013/14). Dar nu cam așa arăta și duelul PSG – Barcelona?  Și am văzut ce s-a întâmplat marți, acel 4-0 al francezilor care a dat peste cap toate calculele. Însă, nemții sunt nemți și cota lor la victorie de 1,48 de pe Betano ar trebui să fie una foarte atractivă pentru diseară.

În ceea ce o privește pe Arsenal, este pentru prima oară după sezonul 2005/2006 când a câștigat toate meciurile din grupă.  Iar în 2006 a prins finala. Englezii au fost eliminați mereu în ultimii șase ani în „optimile” Ligii Campionilor, de două ori chiar de către Bayern. În plus, Arsenal a pierdut mereu meciul din prima manșă a „optimilor”.

Cine ar putea marca?

Pentru Bayern, cele mai mari șanse să înscrie le are Robert Lewandowski. El a adunat până acum 14 goluri în 12 meciuri de Liga Campionilor jucate în Germania. Doar cu Benfica, în aprilie anul trecut, nu și-a trecut numele pe tabela de marcaj. Contra lui Arsenal are cota de 1,70 să marcheze oricând. 

Pentru Arsenal, Olivier Giroud a reușit să înscrie în două  din ultimele trei  meciuri jucate pe terenul lui Bayern. Giroud are cota 15,00 să înscrie, iar echipa sa să câștige.

Leave a Reply