italia spania cm 2018

Preliminarii Cupa Mondială 2018 : Spania scapă o victorie cu Italia

Joi seară s-au jucat mai multe meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2018, iar partida vedetă a fost cea dintre Italia și Spania. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Italia a primit vizita Spaniei și era favorită, mai ales după victoria de la EURO 2016, obținută cu 2-0.

Numai că ibericii au venit cu temele făcute la Roma și au dominta partida, capitolul posesie fiind clar în favoarea lor, de peste 72%.

De altfel, elevii lui Vicente del Bosque au și deschis scorul. În minutul 55, Vitolo a trimis în poarta goală după ce portarul Italiei, Gianluigi Buffon, nu a nimerit mingea încercând să degajeze.

Spania se îndrepta spre victorie, numai că în minutul 85 italienii au primit un penalty, la un fault comis de Sergio Ramos asupra lui Eder. De Rossi a transformat lovitura de la 11 metri și a stabilit scorul final.

În urma acestui rezultat, dar și a celorlalte din Grupa G, liderul grupei este surprinzător Albania, care a invins Liechtenstein cu 2-0 si a adunat sase puncte dupa dupa etape.

Spania se afla pe locul 2, cu patru puncte, la egalitate cu Italia, dar cu un golaveraj superior. Urmează în ordine Israel (3 puncte), Macedonia (0 puncte) și Liechtenstein (0 puncte).

Croația face scorul serii, Islanda câștigă dramatic

Scorul serii de joi în preliminariile Cupei Mondiale 2018 a fost reușit de Croația, care a învins cu 6-0 Kosovo.

Croații au marcat de trei ori în prima repriză prin același jucător, Mandzukic, care și-a trecut în cont un hat-trick.

Cel mai dramatic meci a fost cel dintre  Islanda și Finlanda. Revelația EURO 2016, Islanda a fost la un pas să piardă meciul. Condusă cu 2-1, Islanda a reușit să bată cu 3-2 după golul lui Finnbogason din minutul 90  și cel al lui Sigurdsson din ultima fază, în minutul 90+6!

Rezultatele de joi, din preliminariile CM 2018

Grupa D
Austria – Țara Galilor 2-2
Irlanda – Georgia 1-0
Moldova – Serbia 0-3
Grupa G
FYR Macedonia – Israel 1-2
Italia – Spania 1-1
Liechtenstein – Albania 0-2
Grupa I
Islanda – Finlanda 3-2
Kosovo – Croația 0-6
Turcia – Ucraina 2-2

Leave a Reply