harlem gnohere transfer steaua

Pariu special: Pleacă Gnohere de la Dinamo la Steaua?

Posibilul transfer al lui Harlem Gnohere a atras, atrage și va atrage mult interes pe acest final de an, fiind un subiect deschis și fierbinte. Subiectul devine cu atât mai interesant cu cât agenția de pariuri online Betano.com a creat un pariu special pentru transferul acestui jucător la Steaua.

Va ajunge Gnohere la Steaua București până pe 20 februarie 2017, la finalul perioadei de transferuri de iarnă? Aceasta este întrebarea câștigătoare, de 1 milion de euro.

Betano.com oferă o șansă mai mare ca Gnohere să se transfere la Steaua, de aceea a acordat o cotă de 1.40 pentru mutarea dinamovistului sub steagul roș-albastru.

În schimb, agenția Betano.com consideră că rămânerea lui Gnohere la Dinamo este mai puțin probabilă. Ca urmare, jucătorul are o cotă mai mare, de 2.70, de a nu se transfera și de a rămâne în Ștefan cel Mare.

Aici ai posibilitatea de a paria pe transferul lui Gnohere și, dacă ai intuiție, poți câștiga.

2

Al șaselea transfer direct între Steaua și Dinamo

Deși până acum peste 50 de jucători au evoluat și la Steaua și la Dinamo, doar cinci s-au transferat direct de la una la alta, schimbând subit tricoul roș-albastru cu cel roș-alb (sau invers).

Gnohere ar putea deveni al șaselea transfer direct între cele mai mari echipe din istoria fotbalului românesc.

Așa cum arată graficul de mai sus realizat de Betano, primul transfer între cele două echipe a fost cel al lui Anton Doboș, fostul international. El a marcat la Dinamo două goluri și apoi la Steaua șase.

Un alt transfer de interes a fost cel al lui Gabriel Boștină. Plecat cu 17 goluri de la Steaua, la Dinamo nu a mai marcat nici un gol.

Cel mai important marcator transferat între cele două echipe a fost Ionel Dănciulescu. Acesta a înscris 54 de goluri pentru Steaua și apoi s-a autodepășit la Dinamo, unde a marcat 103 goluri! Într-un al doilea mandat la Dinamo, el și-a încheiat cariera cu încă 27 de goluri.

Interesant de notat este că transferurile directe între cele două echipe au vizat în majoritate jucători cu potențial ofensiv.

 

Leave a Reply