BETANO a fost desemnat cel mai bun operator din România în cadrul Bookmaker Awards 2021

 BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, a primit 5 premii Better Collective în cadrul galei Bookmaker Awards 2021, remarcându-se drept cea mai bună platformă din România.

În cadrul ceremoniei Bookmaker Awards 2021, care s-a desfășurat în Amsterdam, BETANO s-a remarcat față de ceilalți operatori din România la categoriile:

  • Cea mai bună selecție a piețelor de pariere;
  • Cel mai bun serviciu de relații cu clienți;
  • Cea mai bună experiență de utilizator;
  • Cele mai bune oferte pentru clienți existenți;
  • Cea mai bună casă de pariuri sportive din România.

Compania Better Collective, specializată în furnizarea de sfaturi pentru pariori și jucători, este prezentă în România prin platforma PariuriX.com, iar distincțiile pe care le-a acordat în cadrul galei au vizat cele mai bune case de pariuri online din Grecia, România, Polonia, Suedia și Danemarca. Premiile se acordă în baza unor sondaje lunare, la scară largă, adresate jucătorilor și pariorilor, mai exact, persoanelor din fiecare țară amintită, care accesează frecvent platformele de divertisment online. Datele colectate sunt revizuite lună de lună pe parcursul unui an, după care sunt centralizate pentru a stabili scorurile finale ale operatorilor, iar cei mai buni dintre aceștia sunt distinși în cadrul galelor anuale.

”Suntem extrem de încântați să observăm că brandul BETANO este recunoscut consecvent ca operator de top în cadrul tot mai multor evenimente din industrie. Fie că vorbim despre inovații aduse în industrie, adoptarea celor mai noi tehnologii, opțiuni extinse, siguranță și echitabilitate, joc responsabil sau implicare în rezolvarea problemelor comunității, eforturile noastre continue sunt răsplătite atât prin încrederea utilizatorilor, al căror număr crește în mod constant, cât și de experții din sfera divertismentului online. Mulțumim încă o dată companiei Better Collective pentru eforturile depuse în vederea analizării pieței și a preferințelor utilizatorilor”, a declarat Vadim Cușnarencu, Marketing Manager pentru Sport și Sponsorizări BETANO România.

”Romanian Bookmaker Awards reprezintă o provocare pentru noi, întrucât ne propunem să venim în întâmpinarea jucătorilor cu soluții care să îi ajute să aleagă opțiuni de pariere actualizate. Am găzduit evenimentul de premiere în Olanda, cu reprezentanți din cinci țări: Grecia, România, Polonia, Suedia și Danemarca. În ultimele 12 luni, am colectat și analizat în detaliu numeroase date referitoare la funcționarea operatorilor pe piața din România, pentru a desemna operatorul cu cea mai bună performanță în baza parametrilor relevanți. Better Collective își propune să evidențieze în fiecare an, într-un mod transparent, operatorul cel mai bun din fiecare categorie, desemnat în urma unui proces riguros de colectare, evaluare și certificare a rezultatelor de către un auditor autorizat din afara companiei. În ciuda contextului pandemic, am fost suprinși plăcut cu inovații mari de la casele de pariuri din România, gândite să le ofere jucătorilor o experiență de pariere plăcută și sigură”, a declarat Kyriakos Fourniadis, Managing Director South East Europe Better Collective.

Premiile Better Collective se alătură, astfel, palmaresului extins de distincții acordate platformei BETANO în 2021. Dintre acestea enumerăm reînnoirea certificării eCOGRA, clasarea în top 10 cei mai buni angajatori din Europa, titlul onorific de Membru Susținător al Crucii Roșii Române, distincția acordată de Romanian CSR Awards și multe altele.

 

***

Despre BETANO

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, cea mai mare companie de GameTech din Grecia și una dintre cele mai dinamice din Europa. Cu peste 1000 de angajați în Europa și America de Sud, Kaizen Gaming este prezent în România, Portugalia, Germania, Chile și Brazilia, prin brandul Betano, iar în Grecia și Cipru, prin brandul Stoximan.

 

BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

 

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă – Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind și partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.