Patru meciuri din campionatele de top ale Europei pentru o cotă de peste 300 cu Bet Builder, pe Betano!

Liverpool, Juventus sau Real Madrid sunt echipele de top aflate în oferta Betano de duminică, 5 noiembrie. Cu Bet Builder activat pot fi combinate mai multe piețe din același meci sau din meciuri diferite pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, zece pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 5 noiembrie, am selectat patru meciuri din campionatele de top ale Europei și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe zece piețe diferite de pariere pentru o cotă cumulată de peste 300.

Luton – Liverpool (18:30)

Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.93)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)
Șuturi pe poartă – Sub 9.5 (cota 1.62)

O singură victorie a obținut Luton în actualul sezon din Premier League, 2-1 în deplasare cu Everton. În ultimele patru etape nou-promovata din nordul Londrei a obținut un singur punct. Nouă din ultimele 11 meciuri de campionat ale echipei Liverpool au avut cel puțin trei goluri. Un singur meci din precedentele nouă disputate în deplasare de Liverpool a fost fără gol primit de ”cormorani”. Luton a pierdut trei din ultimele patru meciuri.

Nice – Rennes (21:45)

Rezultat final – Nice (cota 2.10)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)

Nice ocupă primul loc în Ligue 1 este neînvinsă în actualul sezon și a câștigat șase din precedentele șapte meciuri. În mai, la ultima întâlnire pe terenul lui Nice, gazdele s-au impus scor 2-1. Rennes nu traversează o formă prea bună, cu trei înfrângeri în ultimele cinci partide disputate.

Fiorentina – Juventus (21:45)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.05)
Șansă dublă – X2 (cota 1.44)

Un singur meci a pierdut Fiorentina în toate competițiile sezonul acesta pe teren propriu și a câștigat patru meciuri din cele șapte pe ”Artemio Franchi”. Formația Viola este neînvinsă în ultimele patru meciuri pe teren propriu contra celor de la Juventus. O echipă neînvinsă în ultimele cinci etape, interval în care Bătrâna Doamnă a câștigat de patru ori. Ultimele cinci meciuri din campionat jucate de Juventus au fost de sub 2.5 goluri.

Real Madrid – Rayo Vallecano (22:00)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.80)
Rezultat prima repriză – Real Madrid (cota 1.70)

Real Madrid conduce clasamentul din La Liga și vine după victoria din El Clasico, 2-1 pe terenul rivalei FC Barcelona. O singură victoria a obținut Rayo Vallecano în ultimele șase etape din La Liga, înregistrând alte cinci remize în acest interval. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele patru meciuri directe. Șapte goluri au marcat cei de la Rayo Vallecano în ultimele patru meciuri de campionat.

Cota peste 300!!!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Luton – Liverpool, Nice – Rennes, Fiorentina – Juventus și Real Madrid – Rayo Vallecano poți ajunge la o cotă cumulată de 344.46, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 17.223,02 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele zece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).