Două meciuri din prima ligă a României pentru o cotă de peste 150 cu Bet Builder în Betano

Prima parte a sezonului regular din Liga 1 se încheie luni, 6 noiembrie, cu meciurile UTA Arad – Dinamo (18:00) și Hermannstadt – CFR Cluj (20:30), partide care pot genera o cotă de peste 150.00 cu Bet Builder activat pe Betano. Toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, zece pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano pentru Liga 1 de luni, 6 noiembrie, am ales două meciuri și cu Bet Builder activat la fiecare în parte am mizat pe câte cinci piețe diferite de pariere pentru o cotă de peste 150.00. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

UTA – Dinamo (18:00)

Rezultat final – UTA (cota 1.90)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.80)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.02)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.60)

Dinamo abordează meciul cu UTA de pe locul 15 în clasament, penultimul, și fără victorie în ultimele opt etape de campionat. ”Câinii” au primit nouă goluri în ultimele trei deplasări, toate pierdute, nereușind să marcheze nici măcar o dată. UTA este neînvinsă de șase etape, iar pe teren propriu arădenii n-au mai câștigat de la victoria cu FCSB. Au urmat de atunci o înfrângere și două rezultate de egalitate. Arădenii ocupă locul 13 în clasament și au nevoie de victorie pentru a lua o gură importantă de oxigen. Ultimele trei meciuri directe s-au încheiat la egalitate. Nouă goluri au fost marcate în precedentele șase dispute directe, adică o medie de sub 2.5 goluri pe meci.

Hermannstadt – CFR Cluj (21:00)

Rezultat final – CFR Cluj (cota 2.42)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.75)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.52)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 1.85)
Hermannstadt șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.65)

CFR Cluj se află în urmărirea liderului FCSB, în timp ce Hermannstadt trage tare pentru prezența în playoff, sibienii ocupând locul șase înaintea etapei a 15-a. Hermannstadt n-a mai pierdut niciun meci de zece etape, interval în care a bifat două victorii și opt remize. Sibienii au marcat în ultimele patru etape și pe teren propriu au pierdut un singur joc din cele șase disputate sezonul acesta. CFR Cluj este fără victorie în ultimele două meciuri disputate în deplasare. În ultimele două meciuri cu Hermannstadt gazdă de fiecare dată s-a impus CFR Cluj, cu goluri marcate de ambele echipe. Hermannstadt s-a impus în Gruia, cu 1-0, când cele două formații s-au aflat ultima oară față în față, în decembrie 2022.

Cota peste 150

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile UTA – Dinamo și Hermannstadt – CFR Cluj din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 159.60, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 7.980,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele zece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Cote mărite și Super Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Hermannstadt – CFR Cluj, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. În cazul Super Cotelor Mărite trebuie știut că acestea nu pot fi combinate cu alte selecții și nu sunt disponibile pentru Cash Out!

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.