Clasicul Germaniei e pe Betano cu o cotă dintre cele mai atractive în Bet Builder

Borussia Dortmund și Bayern Munchen, marile rivale din fotbalul german, promit un spectacol de gală, sâmbătă, de la ora 19:30, în episodul cu numărul 109 din ceea ce nemții numesc ”Der Klassiker”. Un meci așteptat cu sufletul la gură de suporterii celor două echipe care sezonul precedent au luptat până în ultima secundă pentru titlul din Bundesliga. Un campionat obținut la mustață de Bayern, după ce Dortmund s-a încurcat neverosimil pe teren propriu la un meci cu modesta Mainz. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 4 noiembrie, am selectat meciul Borussia Dortmund – Bayern Munchen din Bundesliga, partidă în care am mizat pe opt piețe diferite de pariere pe același bilet, cu Bet Builder activat.

Borussia Dortmund – Bayern Munchen (19:30)

Rezultat final – Egal (cota 4.25)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.83)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.35)
Goluri prima repriză – Peste 1.5 (cota 1.98)
Marcator – Julian Brandt oricând (cota 3.80)
Marcator – Harry Kane oricând (cota 1.65)
Borussia Dortmund cornere – Peste 3.5 (cota 1.60)
Total cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.52)

Forma de moment

Meciul direct dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen are loc în etapa a 10-a din Bundesliga. Ambele echipe sunt neînvinse alături de liderul Leverkusen, iar diferența din clasament este de două puncte în favoarea bavarezilor.

Bayern Munchen are cel mai bun atac din prima ligă germană (34 goluri marcate) și cea mai bună defensivă (7 goluri primite).

Pe teren propriu Borussia Dortmund a obținut patru victorii dintre care trei în ultimele trei meciuri. Singura echipă care a plecat neînvinsă de pe Signal Iduna Park sezonul acesta este Heidenheim (1-1).

Din cele patru meciuri disputate în deplasare sezonul acesta în Bundesliga, Bayern a obținut trei victorii și un egal pe terenul lui Leipzig (2-2). Nu mai puțin de 11 goluri au marcat bavarezii în meciurile din deplasare, în campionat, punctând de cel puțin două ori în fiecare partidă.

Meciuri directe

De 108 ori s-au mai întâlnit Borussia Dortmund și Bayern Munchen în campionat. De 25 de ori a câștigat Borussia Dortmund, de 53 de ori s-a impus Bayern, iar în alte 30 de ocazii meciurile s-au încheiat nedecis. Golaverajul este net favorabil lui Bayern, 219 la 133.

Cu Borussia Dortmund gazdă au fost 54 de meciuri, cei supranumiți ”Die Schwarzgelben” câștigând de 16 ori, în timp ce Bayern a plecat de 18 ori cu toate punctele de pe terenul rivalei. Alte 20 de meciuri s-au încheiat la egalitate.

În ultimele zece meciuri directe din campionat n-a existat nicio remiză albă, iar în șapte din aceste partide ambele echipe au marcat.

Sezonul precedent în cele două confruntări din Bundesliga au fost marcate zece goluri. Pe terenul lui Dortmund meciul s-a încheiat la egalitate (2-2), în timp ce Bayern s-a impus la Munchen (4-2).

Borussia Dortmund n-a mai câștigat pe teren propriu cu Bayern din 10 noiembrie 2018. A fost atunci un succes cu 3-2.

Julian Brandt vs. Harry Kane

Cotat la 110 milioane de euro, atacantul englez Harry Kane este principalul om de gol pentru Bayern. În opt meciuri jucate în tricoul formației din Munchen sezonul acesta jucătorul adus în vară de la Tottenham a marcat 9 goluri și a oferit alte pase decisive.

Borussia Dortmund îl propune pe Julian Brandt, un jucător care a marcat 3 goluri și a pasat de patru ori la reușitele colegilor. Brandt este cotat la 40 de milioane de euro.

Cota 90

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la derby-ul campionatului Germaniei dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen poți ajunge la o cotă cumulată de 90.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 4.500 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul meciului Borussia Dortmund – Bayern Munchen.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).