fener

Pariuri pe Betano, 29 decembrie: Streaming live pe Cupa Turciei si Euroligă

Finalul de an nu înseamnă și final pentru pariurile sportive. Astăzi se joacă în Cupa Turciei la fotbal, dar și în Euroliga de baschet, ambele evenimente având cote atractive pe Betano și fiind transmise cu streaming live pe Betano TV.

Cupa Turciei, meciuri aparent ușoare pentru favorite

Cupa Turciei programează partide în Grupele A, C, G și H. În Grupa A, Osmanlispor are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate contra liderului Sanliurfaspor pentru a urca pe locurile de calificare. Cunoștința Stelei din grupele Europa League va evolua în deplasare, iar Betano oferă o cotă de peste 2,00 pentru un meci cu +2,5 goluri.

Partida vedetă a zilei din Cupa Turciei este considerat de Betano ca fiind Fenerbahce – Menemen Belediyespor. Acesta a primit cote cu Marjă 0%, cele care oferă profit maxim pentru pariori. Fener nu ar trebui să aibă probleme contra unei echipe mai slabe, iar Betano are o cotă de 1,60 pentru o victorie a lui Fenerbahce cu handicap -1.

Fenerbahce – Menemen Belediyespor se poate viziona cu streaming live pe Betano TV, la fel ca și meciul Bursaspor – Aydinspor. Accesați-le din această pagină, imaginile vor fi disponibile în pagina de meci odată cu începutul evenimentelor.

Cinci meciuri în Euroliga de baschet

euroliga

Joi seară, începând cu ora 18:00, se joacă în grupele Euroligii de baschet până la miezul nopții.

Toate partidele se pot viziona cu streaming live pe Betano TV în această pagină, fiecare având peste 70 sau 80 de piețe de pariere.

Partida vedetă a zilei este pe Betano.com cea dintre Olympiacos și Fenerbahce, care beneficiază de cote cu Marjă 0% și peste 106 de piețe de pariere. Echipa din Grecia se află pe locul al treilea, cu 23 de puncte, venind după o înfrângere contra lui Real Madrid, ce fusese precedată de trei victorii consecutive. Fener are tot 23 de puncte, dar se află despărțită la coșaveraj pe locul al șaselea.

Va fi așadar un meci echilibrat, cel care va marca jumătatea sezonului regulat, a 11-a întâlnire directă între cele două cluburi (grecii au 6 victorii, turcii 4).

Fenerbahce are în Euroligă medii de 79,1 de puncte pe meci, 36,9 recuperări și 14,7 pase decisive, în timp ce Olympiacos are  77,7 de puncte, 32,9 de recuperări și 17,7 pase decisive. Vedeta turcă Ekici Udoh are o medie de 12,2 puncte pe meci, fiind surclasată de cea a grecilor, Vassilis Spanoulis, cu  13,3 puncte.

Spanoulis are o cotă de peste 1,90 să înscrie cel puțin 14 puncte în acest meci.

Programul zilei este următorul:
19:00 Anadolu Efes – Real Madrid
20:00 Crvena Zvezda Beograd – CSKA Moscova
21:00 Olympiacos CFP – Fenerbahce
21:45 EA7 Olimpia Milano – Zalgiris Kaunas
22:00 Saski Baskonia – Maccabi Tel Aviv

Leave a Reply